Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Utonulý v rybníku

DĚČÍN - Psa už zachránit nešlo ... 

Utonulý pes v rybníce

RUMBURK - Koncem letošního srpna byl v rybníku zvaném Textilák v Jiříkově  nalezen místním rybářem utonulý pes. Policisté společně s přizvanými odborníky zjistili, že se jednalo o většího psa zbarveného dohněda, pravděpodobně o křížence Stafordšírského teriéra, který odpovídal stáří 3-5ti let.V době nalezení psa mělo zvíře  mělo na krku přivázaný silonový popruh. Na jeho druhém konci byl uvázán téměř osmikilogramový kámen. I přes veškerá opatření a snahu policistů se do současné chvíle nepodařilo odhalit majitele uhynulého zvířete, ani příčinu  úhynu. Soudní znalec poukázal na možné datum úhynu, které se pohybuje kolem 17.8.2016. Případ  v úterý 18. října letošního roku  rumburští policisté odložili.

Zubní pasta v hlavní roli

DĚČÍN -  Podmokelští policisté v uplynulých týdnech pracovali ve zkráceném přípravném řízení na události z děčínského obchodního centra na Letné.  Do obchodu s potravinami zavítal sedmnáctého září letošního roku jednačtyřicetiletý muž s bohatou minulostí. Jeho rukama zmizelo z regálů drogistické zboží v hodnotě 1.175,- Kč. Pokladnami prošel bez mrknutí brvy, leč nakonec přeci jen skončil v rukou strážců zákona. Ti mu sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže, za což mu hrozí až tříletý trest odnětím svobody.

Byl založen úmyslně ?

VARNSDORF – Zahradní chatku ve Chmelařské ulici zachvátil v časných ranních hodinách  osmadvacátého září letošního roku požár. Majitel drobné nemovitosti vyčíslil škodu zatím na částku přesahující sedmadvacet tisíc českých korun. Varnsdorfští policisté k případu přizvali kriminalistického technika i odborníka od hasičů, kteří by mohli napomoci k objasnění ohlášené nepříjemnosti. Místní strážci zákona na ohlášenou událost nahlížejí také z úhlu možného přečinu poškození cizí věci.

Doposud se nevrátily

DĚČÍN - Děčínským policistům pod drobnohledem skončilo říjnové oznámení zájemkyně o letní dětský tábor ve Sloupu v Čechách. Nabídka na internetových stránkách ji zaujala, a proto v červnu letošního roku zaslala k rukám pořadatele částku 5.400,- Kč. Bohužel k naplnění pohledávky nedošlo a peníze se jí doposud nevrátili zpět. Policisté oznámení prověřují s ohledem na přečin podvodu.

Děčín, 20. října  2016 

nprap.  Petra  Trypesová

Oddělení tisku a prevence Děčín

E-mail : krpulk.kr.pis.decin@pcr.cz

Tel.:  974 432 207, 724 156 293

 

vytisknout  e-mailem