Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Úspěšná pátrací akce

LITOMĚŘICKO – Neznámý muž byl nalezen. 

Ve středu 28. 6. 2017 v časných ranních hodinách jsme přijali na lince 158 oznámení od zaměstnanců jedné ze staveb na Roudnicku, že se zde pohyboval zmatený a spoře oblečený muž, který uváděl, že je mu zima a má hlad a poté zmizel neznámo kam. Na základě tohoto oznámení byla ihned zahájena pátrací akce. V místě posledního výskytu neznámé osoby provádělo několik desítek policistů rozsáhlé šetření ke zjištění totožnosti a místa pobytu neznámého muže. Policisté museli jednat rychle, neboť muž mohl být v ohrožení života, případně se mohl stát obětí trestného činu. Za necelé čtyři hodiny byla pátrací akce úspěšně ukončena. Nalezen byl 48letý muž z Terezínska s drobným poraněním, které si pravděpodobně způsobil sám při pohybu členitým terénem. Policisté dotyčnému poskytli prvotní pomoc a následně ho předali do rukou zdravotníků.

Neviděli jste nehodu v obci Bříza?

Ve středu 21. června 2017 v 7:15 hod. byla z obce Bříza oznámena dopravní nehoda. Poblíž vlakové zastávky mělo dojít ke střetu vozidla a chodkyně. Neznámý řidič vozidla Škoda Felicia červené barvy z místa dopravní nehody pokračoval bez zastavení ve směru na obec Račiněves.

Žádáme případné svědky, kteří by mohli k uvedené nehodě uvést jakékoliv informace, aby se přihlásili přímo dopravním policistům na tel. linku 974 436 251 (v pracovní dny od 7.00 do 15.00 hod.) popř. na linku 158. Děkujeme.

Nakupování přes internet...

Lovosičtí policisté se zabývají případem podvodného jednání, kdy neznámý pachatel vylákal peníze od poškozené pod záminkou prodeje kočky. Žena z Lovosicka reagovala na internetovou inzerci s nabídkou kotěte ze zahraničí s tím, že neznámému prodejci poslala část finanční hotovosti jako zálohu. Když neznámý prodejce od poškozené vylákal zálohu ve výši téměř 8 tisíc korun, přestal s ní komunikovat. Poškozená do současné doby neobdržela kotě ani své peníze. Po neznámém podvodníkovi policisté pátrají.

Rizika nakupování přes internet je možné minimalizovat – vice ZDE.

Litoměřice, 29. 6. 2017, nprap. Pavla Kofrová
Oddělení tisku a prevence Litoměřice
tel.: +420 974 436 207
email: krpulk.kr.pis.lt@pcr.cz

vytisknout  e-mailem