Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Usnul, přišel o telefon

CHOMUTOV - Domů z baru bez telefonu, Boty a kočárek z balkonu..... 

Usnul, přišel o telefon

Minulý měsíc přišel do baru na Kadaňské ulici poškozený. Když na sedací soupravě nad ránem usnul, vypadl mu z ruky mobilní telefon. Této skutečnosti využil 37letý obyvatel z okresního města a telefon mu sebral. Majitel vyčíslil škodu na 1200 korun. Uvedené jednání policisté vyšetřují jako krádež.

Boty a kočárek z balkonu

V Jirkově pátrají policisté po totožnosti zatím neznámého pachatele, který má na svědomí krádež věcí z balkonu. Kdosi se dostal do domu v Červenohradecké ulici, v mezipatře domu vnikl na balkon a poškozené na místě sebral několik párů odložených bot a dětský sportovní kočárek. Hodnotu věcí stanovila majitelka na necelých 7 tisíc korun.

Med, lyže a další věci

Z krádeže a porušování domovní svobody obvinili kriminalisté 31letého muže z Jirkova. Byl to právě on, kdo v srpnu letošního roku vnikl v ulici Hrdinů v Jirkově do sklepa poškozeného. Prostory prohledal a sebral věci za téměř 25 tisíc korun. Majitel přišel nejen o kolo, ale i přilbu, několik párů lyží, boty, brusle. Bez povšimnutí nenechal muž ani pivo, olej, gril a včelí med. Pak ještě vnikl do sousedního sklepa, tam ale nic nesebral. Obvinění si převzal, vyšetřování pokračuje.

Nemluvila pravdu

25letá žena z Chomutova je podezřelá z trestného činu křivé obvinění. V srpnu letošního roku přišla na místní útvar policie, kde podala oznámení na dalšího obyvatele okresního města. Toto oznámení se však nezakládalo na pravdě, což následně sama přiznala. Uvedla, že tak jednala úmyslně, muži chtěla přivodit trestní stíhání. 

27. listopadu 2017

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207 

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem