Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Upozornění pro návštěvníky akce -Den pozemního vojska

ROKYCANSKO - Policisté upozorňují návštěvníky, kteří přijedou na akci s vozidly na parkování. 

V souvislosti s akcí Den pozemního vojska „BAHNA“ připravila policie opatření, jehož cílem  je zajištění veřejného pořádku a dohled nad bezpečností a plynulostí v silničním provozu a preventivní opatření k předcházení trestné činnosti, zejména autokriminality. Policisté budou dohlížet na průjezdnost na hlavní silnici mezi obcemi Dobřív a Strašice.
Vozidla si majitelé mají možnost zaparkovat na vyhraněné louce v obci Dobřív, u benzinové čerpací stanice lze využít autobusové přepravy do místa akce. Ve Strašicích došlo oproti letům předešlým ke změně, kdy vjezd do spodní části je uzavřen z důvodu opravy můstku. K parkování lze využít prostory louky u tzv. TANKOVKY část u Smolárny. Upozorňujeme, aby řidiči v obci Dobřív a Strašice vozidla neparkovali podél komunikace.
Vzhledem ke zvýšenému provozu policisté žádají všechny návštěvníky, zejména účastníky silničního provozu, aby byli opatrní a ohleduplní, a tím předešli případným kolizím či dopravním nehodám. Rovněž musí počítat, že se v místě budou tvořit kolony.  Touto cestou také upozorňujeme, aby  si majitelé svá vozidla řádně zajistili a nenechávali v nich viditelně odložené věci, které by se mohly stát snadným terčem pachatele.



por. Hana Kroftová, DiS.
21. července 2019

vytisknout  e-mailem