Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

Pohřešovaný nalezen

ORLICKOÚSTECKO - Pátrání mělo smutný konec 

Pátrání den 4

Ve středu, čtvrtý den pátrání, jsme pohřešovaného muže díky všímavosti občanů nelezli na okraji České Třebové. Bohužel bez známek života. Děkujeme za spolupráci.

Pátrání den 3

I dnes pokračuje pátrání po pohřešovaném 45letém Danielovi. Ráno opět desítky hasičů a policistů v rojnicích začali prohledávat další natipovaná místa.Také jsme získali poznatek, že by pohřešovaný mohl být spatřen v neděli 10. října 2021 mezi 13:10 a 13:20 hdoin v České Třebové na světelné křižovatce u Gymnázia. Žádáme proto všechny řidiče, kteří uvedeným místem projížděli a mají palubní kamery, aby nám poskytli záznam.

Pátrání den 2

Jak jsme vás informovali, od neděle 10. října 2021 pátráme do 45letém Danielu K. z České Třebové – foto a detail ZDE (v případě, že je odkaz neaktivní, muž byl vypátrán). Pohřešovaný byl naposledy viděn v sobotu, druhý den voleb, zhruba v 18:20 při odchodu ze zaměstnání na ulici Semanínské v České Třebové. Doklady i svůj mobilní telefon zanechal tam.

Od okamžiku oznámení pohřešování (neděle) do současné doby probíhá rozsáhlá pátrací akce za pomoci vrtulníku Letecké služby policie, dronů, psů a několika desítek hasičů a policistů. V neděli jsme pátrali do nočních hodin, dnes znova od ranních hodin propátráváme oblasti Kozlovského kopce, parku Javorka, Robova kopce, U Floriana a další. Současně s rojnicemi venku probíhají výslechy, vyhodnocování zjištěných poznatků a prověřovaní zjištěných skutečností, nicméně se nám zatím nepodařilo muže najít. Proto se obracíme opětovně na veřejnost, podívejte se na fotografii, a pokud byste pohřešovaného někde viděli, a nemusí být jen v České Třebové a okolí, informujte linku 158.

11. října 2021 (15:00)
mjr. Ing. Markéta JANOVSKÁ
tisková mluvčí policie Pardubického kraje

============================================================================================================

Od včerejšího dne hledáme pětačtyřicetiletého muže z České Třebové.

Muž je asi 200 cm vysoký, střední postavy, vlasy střižené téměř dohola, zelené oči a nosí dioptrické brýle. Naposledy měl na sobě šedivé kalhoty, tzv. kapsáče, tmavě modrou mikinu a na zádech černý batoh.

Další informace a fotografii naleznete zde. Pokud odkaz není aktivní, osoba byla nalezena.

Pokud máte jakékoliv informace o pohřešovaném muži, kontaktujte linku 158.

11. října 2021 (10:00)
por. Mgr. Dita Holečková
tisková mluvčí policie Pardubického kraje

vytisknout  e-mailem