Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Obezřetnost se vyplatí

TRUTNOVSKO - Pozor na své peněženky! 

Ve čtvrtek 17. a ve středu 23. prosince 2015 se v Trutnově konala informační kampaň pod názvem Obezřetnost se vyplatí. Uvedená celostátní akce byla věnována zákazníkům obchodních domů, kteří se často stávají obětí kapesních zlodějů.

Policistka Oddělení tisku a prevence Trutnov v těchto dnech v obchodním domě ALBERT procházela mezi regály uvedeného hypermarketu, kde zákazníky informovala a upozorňovala na nutnost věnovat velkou pozornost volně odloženým kabelkám, nákupním taškám a jiným zavazadlům v nákupních košících.

V průběhu dvou hodin policistka promluvila s několika jedinci, kteří v předvánočním shonu na svou zavěšenou kabelku či tašku pozapomněli a nechali ji napospas osudu.

Upozornění na chybu, která by mohla v předvánočním období mrzet o to víc, brali zákazníci velice pozitivně. Několika desítkám oslovených osob policista předal preventivní leták, který se týká shora uvedené akce a problematice kapesních krádeží.

Navíc každý oslovený nakupující od policisty převzal žeton k použití nákupního košíku, na kterém byl otištěn název obchodního domu s nápisem Policie České republiky.

23. prosince 2015, 10:35
nprap. Pižlová Šárka, DiS. 

 

vytisknout  e-mailem