Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Úspěšné pátrací akce

TRUTNOVSKO - Policisté včera pátrali po čtyřech osobách. 

Včera policisté Územního odboru v Trutnově pátrali po čtyřech dětech, které se svým rodičům ztratily na sjezdovkách v Krkonoších.

V odpoledních hodinách se policisté v Peci pod Sněžkou od horské služby dozvěděli o pohřešování tří nezletilých cizinců, kteří se rodičům ztratili na místní sjezdovce. Naštěstí byli všichni tři do třiceti minut nalezeni a v pořádku předáni svým rodičům.

Další oznámení týkající se pohřešování nezletilého chlapce ze ski areálu v Mladých Bukách jsme přijali na lince 158 v 17. hodin. Otec policistům sdělil, že jeho syn po hádce odešel před dvěma hodinami z parkoviště směrem na Svobodu nad Úpou. Téměř třicet policistů Územního odboru v Trutnově se zúčastnilo, nakonec úspěšné pátrací akce, když byl chlapec v pořádku vypátrán ve Vlčicích v 19. hodin.

Trutnovská policie apeluje na rodiče, kteří tráví jarní prázdniny na našich horách, aby své děti měly neustále pod dozorem z důvodu neznalosti horského prostředí a také velkého počtu turistů. Je důležité, aby rodiče své děti poučily o tom, kde jsou ubytovaní a měly na sebe telefonický kontakt. Pokud zjistíte, že jste ztratili člena rodiny, neprodleně tuto skutečnost oznamte na linku 158. Včasné oznámení vede k brzkému vypátrání osob! 

por. Pižlová Šárka, DiS.
14. 2. 2018, 10:20

vytisknout  e-mailem