Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Policisté žádají veřejnost o pomoc

TRUTNOVSKO - Hledáme svědky. 

nehodyJavorník-RudníkV pondělí ráno v půl sedmé došlo v obci Rudník-Javorník ke střetu vozidla Volkswagen Golf s vozidlem Škoda Octavia.

K dopravní nehodě došlo zřejmě při předjíždění vozidla Škoda, které předjížděla řidička v místech, kde je toto zakázáno a s největší pravděpodobností nepřizpůsobila rychlost jízdy svým schopnostem. Když byla vedle Octavie, začala brzdit a dostala smyk, přičemž narazila přední částí do levého boku Škodovky. Po tomto střetu dostala řidička vozidla Škoda smyk, vyjela vlevo mimo vozovku a tam havarovala do brány a poté do sloupu telefonního vedení. Následně se převrátila na střechu. Řidička Volkswagenu po střetu zastavila na vozovce, bez žádného poranění. Za to oba spolujezdci z Octavie utrpěli těžká zranění a zranění lehké řidička. Požití alkoholu bylo vyloučeno dechovými zkouškami.

Dopravní policisté v současné době hledají řidiče bílého vozidla Škoda Felicia, které přijelo na místo jako první ve směru od Trutnova. Osádka vozidla by nám mohla pomoci k objasnění této dopravní nehody! Kontaktujte nás prosím na emailu: tu.di@pcr.cz nebo telefonicky na Dopravním inspektorátu v Trutnově.
Děkujeme.

nehodyDolní BrannáVčera (1. 3. 2018) odpoledne krátce po 15. hodině došlo na křižovatce vedoucí k základní škole v Dolní Branné k dopravní nehodě, střetu vozidla Chevrolet Aveo se sanitním vozidlem Volkswagen Transporter.

Z dosud provedeného šetření k nehodě zřejmě došlo tím způsobem, že řidička jedoucí jako první v koloně vozidel, začala odbočovat vlevo, přičemž nedbala zvýšené opatrnosti, čímž ohrozila řidiče sanitního vozu, který v tu dobu kolonu předjížděl, a následně došlo ke středu v levém jízdním pruhu.  V době dopravní nehody měl sanitní vůz zapnuté světelné výstražné znamení modré barvy, neboť převážel pacienta na ošetření. Naštěstí při střetu nedošlo ke zranění nikoho ze zúčastněných osob.

Trutnovští dopravní policisté žádají případné svědky, kteří by nám mohli pomoci objasnit samotný děj nehody, nechť nás kontaktují na Dopravním inspektorátu v Trutnově nebo mailem: tu.di@pcr.cz.
Děkujeme.

por. Pižlová Šárka, DiS.
2. 3. 2018, 13:50

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem