Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Řidička Škodovky sjela z travnatého srázu

LIBEREC - V sobotu 20. června 2015 večer havarovala v ulici Kateřinská ve Stráži nad Nisou řidička Škody Octavie. Na mokrém povrchu dostala smyk. 

V sobotu 20. června 2015 krátce po půl deváté hodině večer vyjížděli dopravní policisté k nehodě, která se stala ve Stráži nad Nisou, v ulici Kateřinská. Řidička Škody Octavie, která jela ve směru od ulice Hejnická k ulici Londýnská, nepřizpůsobila při průjezdu táhlou levotočivou zatáčkou na mokrém povrchu vozovky rychlost a s vozidlem dostala smyk. Vyjela vpravo mimo silnici do travnatého příkopu. Následně vyjela zpět na vozovku, kde přejela dále vlevo a havarovala na druhou stranu mimo vozovku. Zde se vozidlo převrátilo přes střechu z travnatého srázu s náletovými dřevinami.

DN Kateřinská
Řidičku po nehodě převezlo z místa nehody vozidlo zdravotnické záchranné služby na ošetření do Krajské nemocnice Liberec k preventivnímu ošetření a vyloučení zranění. Ještě před převozem do nemocnice provedli policisté u řidičky orientační dechovou zkoušku na alkohol přístrojem Dräger, jejíž výsledek byl negativní. Na poškozeném vozidle vznikla předběžná škoda 130 tisíc korun. Na místě zasahovali i hasiči. Policisté na místě uložili řidičce blokovou pokutu.
 

22.6.2015
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

DN Kateřinská

DN Kateřinská 

Detailní náhled

DN Kateřinská 1

DN Kateřinská 1 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem