Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Ohrozil protijedoucího řidiče

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

  • Ve čtvrtek 13. září 2018 v 14:50 hodin došlo na silnici I/54 mezi obcemi Archlebov a Žarošice k dopravní nehodě. Od Žarošic mělo v tu dobu jet osobní vozidlo tmavé barvy (možná Ford). V nepřehledném úseku komunikace, za horizontem klesání před pravotočivou zatáčkou, začal předjíždět před sebou jedoucí nákladní vozidlo. V danou dobu jel z protisměru řidič osobního vozidla Škoda Felicia s přívěsným vozíkem. Ten, aby zabránil čelnímu střetu s tmavým vozidlem, strhnul řízení vpravo a najel do travnatého příkopu. Ve snaze vyjet z příkopu ven, se vozidlo dostalo do smyku a narazilo do jiného protijedoucího vozidla Škoda Octavia. Řidič tmavého vozidla po předjetí nákladního vozidla bez zastavení pokračoval dál v jízdě ve směru k obci Archlebov.
  • Ve čtvrtek 13. září 2018 v době od 14:15 do 14:45 hodin došlo v Kyjově v ulici Nádražní naproti Restaurantu IP k poškození vozidla. Zatím nezjištěný řidič se zřejmě plně nevěnoval řízení a zachytil o při pravém okraji silnice zaparkované osobní vozidlo Citroen C3. Po nehodě z místa ujel pryč.
  • V úterý 11. září 2018 v 08:00 hodin neznámá řidička osobního vozidla jela po silnici v obci Čejč směrem na Hovorany. Přitom se zřejmě plně nevěnovala řízení a narazila do zadní části před ní stojícího vozidla Škoda Octavia, jehož řidička chtěla odbočit vlevo ke zdravotnímu středisku. Po nehodě se obě řidičky chvíli bavily, ale po malé chvíli žena, která bourala, z místa odjela

Policisté nyní hledají svědky, kteří nehody mohli vidět nebo by mohli identifikovat neznámé řidiče a jejich vozidla. Ozvat se mohou na telefonu 974 633 260 nebo přímo na linku 158.

por. Bc. Petr Zámečník, 19. 9. 2018

vytisknout  e-mailem