Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Dopravní policisté hledají svědky

HODONÍNSKO: Tři nehody zatím nejsou objasněny. 

Hodonínsko - Dopravní policisté žádají případné svědky o poskytnutí informací k nehodám, které se staly v pátek 3. srpna.

  1. Při šetření by nám pomohli přímí svědci události, která se stala v pátek ráno (těsně před půl osmou) nedaleko prodejny COOP v obci Čejkovice. Řidič Dacia Sandero ohrozil chodkyni, která přecházela ulici Peckova směrem k obchodu, a způsobil jí zranění.
  2. Druhá nehoda se odehrála v obci Veselí nad Moravou. Na parkovišti před budovou COOP na ul. Masarykova ujel řidič, který s vozidlem Škoda Fabia (červené barvy) poškodil vozidlo Alfa Romeo. K této nehodě mělo dojít v pátek před 15 hod. Uvítáme svědectví, která by pomohla ustanovit řidiče Škody Fabia.
  3. Dále sháníme informace k řidiči doposud neustanoveného vozidla, které projíždělo v pátek Hodonínem po ulici Pr. Veselého v době od 10.00 do 13.30 hod. Řidič poškodil zaparkované vozidlo Hyundai Kona stojící naproti prodejny Nářadí Lunga. Bohužel událost nijak neřešil a z místa ujel. Uvítáme proto jakékoliv informace vedoucí k ztotožnění řidiče či vozidla.

Za pomoc a ochotu předem děkuje. por. Haraštová, 7. srpna 2018

Dopravní inspektorát Hodonín, Svatopluka Čecha 7, 695 29  Hodonín

tel.: 974 633 259; e-mail:ho.di.podatelna@pcr.cz

vytisknout  e-mailem