Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ukradli alkohol a sýry

TEPLICKO - Jeden lapka už byl dopaden, po druhém pátráme; Řídil pod vlivem; Okradení motorkáři. 

Ukradli alkohol a sýry

     Bílinští policisté díky kamerovým záznamům dopadli jednoho z dvojice zlodějů, kteří minulý týden kradli v jednom z hypermarketů. Čtyřiačtyřicetiletý podezřelý společně s dalším mužem odcizili šest lahví koňaku a několik sýrů, se zbožím v hodnotě dva a půl tisíc korun, které měli schované v batohu, pak z prodejny utekli, vše zaznamenaly bezpečnostní kamery v prodejně. Jednomu z pachatelů, kterým je v minulosti osmkrát trestaný recidivista, už policisté sdělili podezření z přečinu krádeže, po totožnosti druhého zatím pátrají.

Řídil pod vlivem

     Z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky je podezřelý 20letý muž, který si sedl za volant, ačkoliv byl pod vlivem alkoholu. V Teplicích ale narazil na policisty, kteří mu při kontrole naměřili přes jedno promile alkoholu v dechu. Řízením motorového vozidla pod vlivem alkoholu se dopustil přečinu, za který by mohl jít až na rok do vězení.

Okradení motorkáři

     Policisté z Krupky pátrají po neznámém pachateli, který zřejmě v nočních hodinách okradl motorkáře, kteří měli své stroje zaparkované před restaurací Pod Kaštany. Když ráno přišli cizinci k motorkám, zjistili, že jim z brašen zmizelo nářadí a různé náhradní díly, čtyřem okradeným lapka způsobil škodu přes 13 tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který hrozí pachateli v případě dopadení až dvouletý trest odnětí svobody.

23. 5. 2018, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem