Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Ukájel se před nezletilou v metru

Po vestibulu se pak pohyboval s obnaženým údem. 

Kriminalisté z mravnostního oddělení třetího policejního obvodu pátrají po muži, který si ve čtvrtek 30. ledna, pár minut před osmnáctou hodinou, přisedl v soupravě metra ve stanici Černý Most k nezletilé dívce, rozepnul si džínové kalhoty a začal se ukájet. Když mladá slečna poodešla a vystoupila ve stanici Vysočanská, muž ji ještě na eskalátorech sledoval. Pak nasedl do autobusové linky číslo 177 jedoucí směrem na Prosek a odjel.
Detektivové muže podezřívají ze spáchání trestného činu výtržnictví, za což mu v případě dopadení a odsouzení hrozí až dvouleté vězení. Jakékoli informace k hledanému, jeho totožnosti, pohybu nebo pobytu, přijmou policisté na bezplatné tísňové lince 158 nebo kterékoli služebně policie.
 
K popisu:
muž je ve věku mezi 45 až 55 lety, vysoký asi 170 centimetrů, štíhlé postavy. Má světlou pleť, propadlé tváře, tmavší prořídlé vlasy s kouty česané na pěšinku, několikadenní strniště a na očích měl dioptrické brýle. Oblečený byl do sportovní světlé bundy značky Alpine Pro se žlutozelenými rukávy, která byla velmi ušpiněná. Pod ní měl hnědý svetr, košili s límcem a světlé džíny rovněž velmi znečištěné. S sebou měl batoh tmavé barvy.
 
por. Bc. Jana Rösslerová 3. 4. 2014
Odkazy do noveho okna

Hledaný výtržník

Hledaný výtržník 

Detailní náhled

Hledaný výtržník

Hledaný výtržník 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem