Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Ujížděla hlídce

Písek – Řidička pod vlivem drog nebezpečně ujížděla policistům až do poklidné čtvrti rodinných domů. 

V sobotu 25. června dopoledne zažili obyvatelé poklidné čtvrti rodinných domů v lokalitě U Václava nebezpečnou podívanou. Do míst, kde si běžně hrají děti, se přiřítila řidička pod vlivem drog, která ujížděla policejní hlídce.

Vše začalo krátce po půl desáté, kdy si písečtí dopravní policisté na silici I/20 všimli automobilu značky Seat, které mělo úplně zdemolované a promáčklé čelní sklo. Řidička s vozem jela ve směru od Tálína. Policisté chtěli samozřejmě ženu zastavit, ta však na opakované výzvy nereagovala. Policisté používali světelného i zvukového znamení i rozsvícený nápis STOP. Řidička neuposlechla, naopak začala hlídce nebezpečně ujíždět směrem k městu. Přes přeložku silnice I/20 pokračovala až do vilové čtvrti do slepé ulice, kde policisté ženu za použití donucovacích prostředků dostali ven z auta a spoutali ji.

Řidička se odmítla podrobit dechové zkoušce na alkohol, test na drogy policisté provedli a byl pozitivní na Amfetamin/metanfetamin. To ještě nebylo vše, žena měla problémy se zákonem i v minulosti a má zákaz řízení.

Zdravotníci ženu prohlédli a dopravní policisté převezli na protialkoholní záchytnou stanici do Českých Budějovic, kde zjistili, že i zde už s ní mají své zkušenosti.

 

por. Mgr. Kamila Čuřínová Ingrišová, pi.pis@pcr.cz

27. června 2022

Odkazy do noveho okna

Žena pod vlivem OPL

Žena pod vlivem OPL 

Detailní náhled

Žena pod vlivem OPL

Žena pod vlivem OPL 

Detailní náhled

Žena pod vlivem OPL

Žena pod vlivem OPL 

Detailní náhled

Žena pod vlivem OPL

Žena pod vlivem OPL 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem