Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Újezdy a újezdy

Písek – Milevsko - Hledáme svědky dopravních nehod. 

Případy újezdů jsou pořád časté. Zveřejňujeme další dopravní nehody, od kterých účastníci ujeli a nic neřešili.

Dne 14. února okolo sedmnácté hodiny kdosi na silnici II/121 v Milevsku před domem s číslem popisným 262 narazil do zaparkovaného osobního automobilu značky Renault Laguna, poškodil levé zadní dveře a ujel.

Dva dny poté, dne 16. února, v době od 15:35 do 16:50 došlo k obdobné nehodě opět v Milevsku.  Zatím nezjištěný řidič poškodil v ulici Sibiřská před domem s číslem popisným 1124 levé boční zrcátko u vozidla značky Škoda Rapid v modré barvě a opět ujel.

V Písku se také ujíždělo, v době od nočních hodin dne 16. února do dopoledne dne následujícího, kdosi v prostoru parkovací plochy před obchodním domem Penny na Pražské ulici poškodil zaparkovaný automobil značky BMW 530D. Škoda na voze je předběžně vyčíslena na 40 000 korun.

Čtvrtá z nehod je opět z Písku, kde nezjištěný řidič škodil na parkovišti u obchodního domu Kaufland. Krátce po desáté dopoledne kdosi poškodil levou zadní část osobního automobilu značky Škoda Fabia a nechal za sebou pětitisícovou škodu.

Žádáme případné svědky popisovaných dopravních nehod, aby neváhali a informace předali píseckým dopravním policistům. Využít můžete linek 974 235 254 či 158. Poznatky můžete předat i osobně na služebně na adrese Na Výstavišti 377 v Písku.

Děkujeme za pomoc.

por. Mgr. Kamila Čuřínová Ingrišová, pi.pis@pcr.cz

19. února 2019

vytisknout  e-mailem