Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Ujeli od nehody

Policie hledá svědky 

Včera v půl osmé ráno vyjížděli domažličtí dopravní policisté k šetření dopravní nehody do obce Chrastavce. Šestatřicetiletý řidič osobního vozidla Peugeot 205,  jedoucí ve směru na obec Domažlice, na mokré zasněžené vozovce nepřizpůsobil rychlost jízdy zejména povětrnostním podmínkám a stavu pozemní komunikace, dostal s vozidlem smyk a následně přejel do protisměru a mimo komunikaci, kde narazil do oplocení domu  a sloupku dopravní značky. Na místě zanechal vzkaz pro majitele poškozeného plotu, ale nesplnil zákonnou povinnost oznámit dopravní nehodu Policii při poškození dopravního značení. Následně z místa odjel a byl i s vozidlem zjištěn dne 12.1.2010 ve 13:45 hodin  v obci Babylon. Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob. Alkohol u řidiče  vyloučila dechová zkouška provedená přístrojem Dräger. Způsobené škody byly vyčísleny na 4 000 korun.

Dne 12. ledna 2010 ve čtvrt na jednu odpoledne došlo k dopravní nehodě na silnici II/193  mezi obcemi Horšovský Týn a  Domažlice. Dle vyjádření 40letého řidiče nákladního vozidla  Citroen Jumper, nezjištěný řidič s nezjištěným vozidlem , jedoucí ve směru Domažlice - Horšovský Týn, přejel částečně do protisměru, kde se bočně střetl s jeho vozem.  Následně nezjištěný řidič bez zastavení z místa odjel bez splnění zákonné povinnosti. Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění. Alkohol u řidiče citroenu  vyloučila dechová zkouška provedená přístrojem Dräger. Způsobené škody činí 3 000 korun. 

Domažličtí dopravní policisté žádají případné svědky dopravní nehody, aby se přihlásili na lince 158 nebo na tel. čísle 974 331 255.

Domažličtí dopravní policisté pátrají po neznámém řidiči, který dne 12. ledna 2010 v době od 8:00 do 18:00 hodin ve kdyňské Farní ulici svým vozidlem poškodil měděný okap domu a následně z místa ujel. Poškozenému tím způsobil škodu 3 000 korun.

Veškerá svědectví k výše uvedené dopravní nehodě přijmou policisté na lince 158 nebo na oddělení dopravních nehod tel. 974 331 255.

nprap. Vladislava Čejková

 

vytisknout  e-mailem