Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Ujeli od dopravních nehod

BEROUNSKO – Policisté pátrají po neznámých řidičích. 

K dopravní nehodě mělo dojít v době od 8. října 2018 13:15 hod. do 8. října 2018 22:10 hodin v Berouně v areálu firmy Cembrit, kdy neznámý řidič narazil do přední části zde zaparkovaného vozidla tovární značky Alfa Romeo. Po dopravní nehodě neprokázal navzájem svou totožnost, nesepsal záznam o dopravní nehodě a z místa nehody ujel. Zranění osob nebylo v souvislosti s touto dopravní nehodou hlášeno. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 5.000,-Kč.
 

Dne 9. října 2018 v 09:28 hod. vyjížděl neznámý řidič z parkovacího místa před obchodem Auto Kelly a při tomto poškodil levou zadní část zde zaparkovaného osobního vozidla tovární značky BMW 560X, které bylo zaparkované vedle něj. Řidič poté neprokázal navzájem totožnost, nesepsal záznam o dopravní nehodě pro pojišťovnu a z místa nehody ujel. Zranění osob nebylo v souvislosti s touto dopravní nehodou hlášeno ani zjištěno. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 20.000,-Kč.
 

K dopravní nehodě došlo v době od 10. října 2018 07:50 hod. do 10. října 2018 12:37 hod., kdy jel neznámý řidič v Berouně po místní komunikaci ulicí Nad Hřištěm. Zde narazil do zaparkovaného vozidla tovární značky Aixam, které tímto poškodil. Po dopravní nehodě neprokázal s druhým účastníkem svoji totožnost, nesdělil údaje o vozidle, které mělo účast na dopravní nehodě, nesepsal s druhým účastníkem společný záznam pro pojistitele a z místa dopravní nehody ujel. Ke zranění osob v souvislosti s dopravní nehodou nedošlo. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 5.000,-Kč.

K dopravní nehodě došlo v době od 12. října 2018 12:20 hod. do 12. října 2018 12:40 hod. v Berouně u A-centra na veřejném parkovišti, kde neznámý řidič poškodil pravou zadní část osobního motorového vozidla tovární značky Opel Astra. Následně neprokázal vzájemně svojí totožnost, nesepsal záznam o dopravní nehodě a z místa dopravní nehody ujel. V souvislosti s předmětnou dopravní nehodou nebylo hlášeno ani zjištěno žádné zranění osob. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 10.000,-Kč.
 

Dne 13. října 2018 v 18:38 hod., jel neznámý řidič po silnici II/114 v k. o. Hostomice, ve směru od Hostomic směrem na Bezdědice. V km 17,795 uvedené komunikace začal předjíždět před ním jedoucí osobní motorové vozidlo tovární značky Škoda Octavia, přičemž po předjetí toto vozidlo ohrozil. V důsledku toho došlo ke střetu přední části levého boku vozidla Škoda Octavia s vozidlem neznámého řidiče. Následně vozidlo poškozeného řidiče najelo na pravou krajnici a dále vpravo mimo komunikaci, kde na poli po několika metrech zůstalo stát. Dosud nezjištěný řidič, aniž by na místě dopravní nehody zastavil, prokázal svojí totožnost a sepsal s poškozeným řidičem záznam o dopravní nehodě pro pojišťovnu, tak jak mu ukládá zákon, z místa dopravní nehody odjel. V souvislosti s předmětnou dopravní nehodou nebylo hlášeno žádné zranění osob. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 20.000,-Kč.

Po neznámých řidičích a jejich vozidlech pátrají dopravní policisté, kteří přivítají jakékoliv informace vedoucí k jejich ztotožnění na tel. 62 474 382.
 

por. Bc. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Beroun
15. října 2018

vytisknout  e-mailem