Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Události z okresu Bruntál

Bruntál - utonulá žena a jiné.... 

Utonutí v rybníce

V pondělí 5. 2. 2018 přijali policisté oznámení o nálezu těla v Kobylím rybníku na ulici Dolní v Bruntále. Kriminalisté během dnešního dne zjistili totožnost osoby, jednalo se o 84letou ženu. Provedená soudní pitva určila příčinu úmrtí ženy utonutí. Prověřováním události prozatím nebylo zjištěno cizí zavinění.

Do bytu šel krást

Dne 3. 2. 2018 vnikl násilně prozatím neznámý pachatel do bytu na ulici Svatopluka Čecha v Bruntále, který prohledal. Odcizil finanční hotovost 800 korun a nalezené starožitné stříbrné mince. Způsobená škoda činí 5 800 korun. Bruntálští policisté případ prověřují jako podezření z přečinu krádeže a porušování domovní svobody.

Poškození zpětného zrcátka

Krnovští policisté překvalifikovali po obdržení vyčíslení škody přestupek proti majetku na přečin poškození cizí věci. K činu došlo v době od 20. do 21. 1. 2018 v Krnově na ulici Opavská, kde pachatel poškodil zpětné zrcátko vozidla Citroen. Způsobená škoda přesáhla 10 tisíc korun.

Z herny nechtěl odejít

Krnovští policisté byli v pondělí 5. 2. 2018 přivoláni do herny v Úvalně. Jeden z hostů v podnapilém stavu se dožadoval alkoholu a odmítal z herny odejít. Následně začal obtěžovat i přítomné hosty. Nereagoval na výzvy policistů a tak byl za užití donucovacích prostředků zajištěn. Dechová zkouška vykázala hodnoty kolem 2,5 promile a muž střízlivěl na záchytné stanici.

komisař por. Bc. Pavla Jiroušková

6. 2. 2018

vytisknout  e-mailem