Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Události z okresu

Bruntál - krádež a nehody 

Odcizení feromonových lapačů

Albrechtičtí policisté prověřují krádež feromonových lapačů, sloužících k odchytu kůrovce. K činu došlo v době od 16. 7. do 1. 8. 2018 v Holčovicích místní části Spálené, kde ze dvou stanovišť odcizil pachatel celkem 15 lapačů. Způsobená škoda činí 11 036 korun.

Nehodovost

Dopravní policisté řešili v průběhu víkendu 15 nehod, při kterých byly čtyři osoby zraněny lehce. Celková hmotná škoda přesáhla 670 tisíc korun. Dvě nehody byly střety s lesní zvěří.

Nehodu 53letého cyklisty prošetřují dopravní policisté v obci Oborná v blízkosti obchodu s potravinami. K události došlo dne 17. 8. 2018 kolem 08:30 hodin a muže ležícího v bezvědomí nalezla oznamovatelka, která přivolala pomoc. Žena však neviděla průběh pádu, slyšela ránu a tak se šla podívat, co se stalo. Dechová zkouška u cyklisty byla s pozitivním výsledkem a hodnoty přesáhly 1,5 promile. Muž však nedokázal k průběhu svého pádu sdělit policistům žádné bližší informace a ani to, zda na bicyklu jel či jízdní kolo vedl. Žádáme případné svědky, kteří mohli událost vidět, aby kontaktovali dopravní policisty na tel. čísle 974 731 254 či na e-mail br.di@pcr.cz.

S traktorem narazil do protijedoucího vozidla

V Rýmařově místní části Harrachov dne 17. 8. 2018 řídil 43letý muž traktor se dvěma vlečkami a zřejmě nepřizpůsobil rychlost traktoru s nákladem (balíky sena) a při brzdění se stal traktor neovladatelný. Došlo k nárazu přední nástavby pro nakládání balíků do protijedoucího nákladního vozidla Peugeot. Na nákladním vozidle vznikla škoda 110 tisíc korun. Dechová zkouška byla u řidičů s negativním výsledkem. Ke zranění osob nedošlo.

komisař por. Bc. Pavla Jiroušková

20. 8. 2018

vytisknout  e-mailem