Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

U kabrioletu rozřezali střechu

MOST - Z vozu dvojice ukradla brusle; Motorista viděl zloděje u svého auta; Ukradl osm krémů. 

Motorista slyšel ránu a viděl utíkat zloděje od svého auta
Motorista z Mostu v nočních hodinách uslyšel ránu a podíval se z okna. Uviděl, jak u jeho zaparkovaného vozidla kdosi stojí a naklání se dovnitř. Poté se osoba dala na útěk. Muž následnou prohlídkou zjistil, že má u auta poškozené sklo a z vozu mu zmizely dva mobilní telefony. Policisté šetřením zjistili, kdo má krádež na svědomí a z přečinu krádeže obvinili 29letého muže z Mostu. Jeden telefon byl zajištěn a vrácen zpět poškozenému. Krádeží a poškozením automobilu mu vznikla škoda ve výši 12 tisíc korun. Obviněný je stíhán na svobodě a hrozí mu až dvouletý trest odnětí svobody.

Mladíci v noci rozřezali střechu auta a ukradli brusle
Škodu za 80 tisíc korun napáchali dva mladí muži ve věku 23 a 28 let, mladší z Mostu, druhý z Litvínova. Ti měli dle výsledků šetření kriminalistů v Mostě v pozdě noční době ve starší zástavbě města poškodit zaparkované vozidlo. U vozu měli rozříznout plátěnou střechu a poté z něj odcizit kolečkové brusle za tři tisíce korun. Na vozidle zanechali škodu ve výši 77 tisíc korun. Brusle údajně prodali neznámé osobě a o peníze se podělili. Vyšetřovatel oba obvinil z přečinu krádeže a poškození cizí věci ve spolupachatelství. Oba byli za krádež odsouzeni, mladší přišel z vězení letos na jaře, starší loni. Za toto jednání jim hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

Osm krémů schoval v drogérii do tašky a ty nezaplatil
Policisté mosteckého obvodního oddělení sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže 28letému muži z Bíliny na Teplicku. Muž měl dle policistů, kteří odhalili totožnost neznámého pachatele, odcizit v mostecké drogérii osm kusů krémů na pleť. Lup ukryl v prodejně do tašky a poté objekt opustil, aniž by za zboží zaplatil. Jak s kosmetickými produkty naložil, policistům neuvedl. Poškozený obchod vyčíslil škodu na částku 2 112 korun. Věc je šetřena ve zkráceném přípravném řízení.

nprap. Ludmila Světláková
Most 14. června 2018

vytisknout  e-mailem