Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

U Chrastavy se střetla dnes ráno tři vozidla

LIBERECKO - Střet dvou osobních a jednoho nákladního vozidla si naštěstí nevyžádal žádné zranění. Předběžná škoda na vozidlech je 100 tisíc korun. 

Dnes kolem deváté hodiny ráno jsme na tísňové lince 158 přijali oznámení, že na silnici I. třídy č. 35 u Chrastavy se střetla tři vozidla. K dopravní nehodě došlo ve směru od Děčína na Liberec, v místě nájezdu na silnici I/35 za čerpací stanicí. Řidička osobního vozidla Opel Astra jela od Chrastavy v připojovacím pruhu, kdy při přejíždění do pravého jízdního pruhu přehlédla po silnici I/35 jedoucí osobní motorové vozidlo Škoda Fabia, kterému vjela do jízdní dráhy. Řidič Fabie již nestačil na tuto situaci zareagovat a došlo tak ke střetu obou vozidel. Fabie narazila pravou přední částí do levé zadní části Oplu. Následně došlo k odražení vozidla Fabia, které dále narazilo do vozidla odtahové služby Mercedes Benz jedoucího také z připojovacího pruhu ve směru od Chrastavy.

Nehoda si naštěstí nevyžádala žádné zranění. Na vozidlech vznikla předběžná škoda ve výši 100 tisíc korun. Policisté podrobili všechny účastníky nehody orientačním dechovým zkouškám na alkohol, jejichž výsledky byly ve všech případech negativní.
 

26.5.2017
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem