Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Tuning

Novojičínsko - Tuning v Kopřivnici proběhl bez komplikací. 

V průběhu konání sobotní ( 21. 4. ) akce TUNING v Kopřivnici jsme se zaměřením na zajištění dopravy a průjezdnost městem. Rovněž jsme dohlíželi na ochranu veřejného pořádku a majetku, pátrání po osobách a věcech, odcizených vozidlech, požívání alkoholických nápojů řidiči a jízda bez řidičského oprávnění. Při dopravních kontrolách v době od 8 do 15 hodiny byly zjištěny celkem čtyři přestupky v dopravě, za které řidiči zaplatili tisíc korun.

Stalo se …

Loupež v Kopřivnici
V sobotu 21. dubna ve večerních hodinách došlo v jedné prodejně večerky v Kopřivnici k loupeži. Neznámý pachatel zde krátce před desátou hodinou večerní přepadl prodavačku a vymohl si, vydání finanční hotovosti. Po loupeži pachatel prostor prodejny opustil. Novojičínští kriminalisté po pachateli zločinu loupeže intenzivně pátrají.

Vloupání do vodárny ve Studénce
V době od 2. do 19. dubna letošního roku vnikl neznámý pachatel ve Studénce do budovy bývalé úpravně vod. Z objektu následně odcizil elektromotor 15kW, kompresor JSK a rovněž poškodil vnitřní zařízení budovy. Předběžná škoda odcizením a poškozením se vyšplhala na téměř třicet tisíc korun.

Krádež jízdních kol v Sedlnicích
V noci na neděli 22. dubna odcizil neznámý pachatel ze zahrady u rodinného domku v Sedlnicích dvě jízdní kola. Pachatel odcizil pánské horské jízdní kolo CARERA VULCAN, modro-černé barvy a pánské horské jízdní kolo APOLO FS 26, stříbrno-černé barvy. Obě kola byly uzamčené lankovým zámkem na číselný kód, který pachatel přestřihl. Předběžná škoda odcizením přesáhla částku patnáct tisíc korun.
 


Tiskový servis ze dne 23. dubna 2012

nprap. Zbyněk Tomšík

vytisknout  e-mailem