Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Tři nehody motorkářů

PŘÍBRAMSKO - Během tří dnů se odehrály na Příbramsku tři nehody motocyklistů. 

V pátek 14. června odpoledne havaroval na silnici I/4 u Vrančic 57letý motorkář. Zřejmě se plně nevěnoval řízení, a aby nenarazil do tvořící se kolony, začal prudce brzdit, přitom dostal se strojem smyk a spadl na vozovku. Sanitka muže převezla do nemocnice k vyšetření. Vzniklá škoda činila 15 tisíc korun.

V sobotu v dopoledních hodinách se na silnici I/18 v katastru obce Dubenec střetlo osobní vozidlo značky Citroen C3 s motocyklem. Dvaašedesátiletý řidič odbočoval vlevo, přitom ho předjížděl 34letý motorkář. Ten poté spadl na komunikaci, setrvačností vyjel na levou krajnici, kde narazil do dopravní značky, a nakonec skončil v přilehlém řepkovém poli. Letecká záchranná služba muže transportovala do pražské nemocnice. Hmotná škoda byla stanovena na 140 tisíc korun.

Vrtulník zasahoval i při nedělní nehodě, ke které došlo ráno na silnici I/4 v katastru obce Chraštice. Čtyřicetiletý muž jedoucí ve směru na Strakonice dostal s motorkou na mokrém povrchu vozovky smyk, převrátil se na pravý bok, a následně narazil do svodidel. Motocyklista skočil s vážný zraněním v nemocnici.

por. Bc. Monika Schindlová, DiS.
tisková mluvčí
P ČR Příbram
17. červen 2019

vytisknout  e-mailem