Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Tři mladíci doslova „vybílili“ restauraci

Trojice mladíků se vloupala do restaurace, ze které pak odnesla vše, co jí stálo v cestě. K jejich smůle je však zachytily bezpečnostní kamery. Neznáte je? 

Pražští kriminalisté od začátku listopadu prověřují případ krádeže věcí z restaurace v Tálinské ulici v Praze 9. Tu v noci navštívila trojice mladíků, která po chvilce rozpaků rozbila okno a vloupala se dovnitř. V restauraci se jim zalíbil nejen alkohol, cigarety a pochutiny, ale i notebook, kamery a takzvaná „kasírtaška“ s asi čtyřiceti tisíci. Nevítaná návštěva tak majitele restaurace přišla na více než osmdesát tisíc korun. Naštěstí ale kamery jejich řádění zachytily dříve, než je stačil „trojlístek“ odcizit a policisté tak znají jejich přibližnou podobu.
 
První podezřelý je ve věku okolo dvaceti let, hubené postavy. Oblečený byl do tmavé bundy s kapucí a šedých tepláků. Na hlavě měl zimní čepici s bambulí (tzv. ušanku) a přes rameno pánskou tašku s modrým popruhem a s motivem žluté a červené barvy.
 
Druhý mladík byl oblečený do tmavé zimní bundy, tmavých kalhot a na hlavě měl kapuci. Stejně tak byl oblečený i třetí z nich.
 
Kriminalisté se proto touto cestou obrací na širokou veřejnost s prosbou o pomoc při pátrání po trojici mladíků. Jakékoliv informace vedoucí k vypátrání jejich totožnosti, pohybu či pobytu přijmou policisté na bezplatné tísňové lince 158 nebo kterékoliv policejní služebně.
 
prap. Bc. Iveta Martínková – 6. 12. 2014
Odkazy do noveho okna

3 mladíci

3 mladíci 

Detailní náhled

3 mladíci 2

3 mladíci 2 

Detailní náhled

podezřelý mladík

podezřelý mladík 

Detailní náhled

podezřelý mladík 2

podezřelý mladík 2 

Detailní náhled

podezřelý mladík 3

podezřelý mladík 3 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem