Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Tragická smrt dvou lidí

NÁCHODSKO - K vraždě a následné sebevraždě mělo podle zatím dostupných informací dojít v Teplicích nad Metují. 

AKTUALIZACE

Na daném případu stále intenzivně pracují krajští kriminalisté ve spolupráci s kriminalistickými experty a soudními znalci různých odvětví, včetně soudních lékařů. Probíhá vyhodnocování zajištěných stop z místa tragédie a jejich následné expertizní zkoumání. Rovněž čekáme na vyhotovení znaleckých posudků.

V současné době však můžeme s velmi vysokou mírou pravděpodobnosti uvést, že na smrti manželského páru neměla podíl jiná třetí osoba. Dle dosud zjištěných informací vše směřuje k verzi vraždy a následné sebevraždy. Násilného jednání na ženě se tak měl dopustit muž, který si poté sáhl na svůj život.

Policie je v kontaktu s příbuznými zemřelých, kterým jsme po zjištění dané tragédie cestou policejních specialistů poskytli psychologickou podporu cestou krizové intervence.

mjr. Bc. Jan Čížkovský
18. června 2017, 14:00

_____________________________________________________________________________________

K tragické události mělo dojít v sobotu 3. června v odpoledních hodinách v  Teplicích nad Metují. Přivolaní policisté zde uvnitř domu nalezli dvě těla, padesátiletého muže a jednapadesátileté ženy, obě bez známek života.

Prvotním ohledáním obou těl byla zjištěna vážná bodnořezná poranění s tím, že přesnou příčinu smrti určí až výsledky nařízených soudních pitev. Zatím nic nenasvědčuje tomu, že by se této tragické události účastnila třetí osoba. Kriminalisté zatím pracují s verzí, že motivem mohly být rodinné problémy.

Kriminalisté místo činu detailně ohledali a zadokumentovali všechny potřebné stopy a důkazy. Šetření tragédie je samozřejmě na samém počátku a intenzivně pokračuje.

Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy.

mjr. Bc. Jan Čížkovský
5. června 2017, 10:30

vytisknout  e-mailem