Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Tragická nehoda u Vyšehořovic

Praha venkov – VÝCHOD – Policisté zasahovali u tragické nehody na Praze venkov - Východ. 

Jízda osobním vozidlem se v sobotu 4. srpna kolem čtvrté hodiny ráno stala osudnou pro dva muže. Při jízdě ve směru od obce Vykáň na Vyšehořovice řidič vozidla havaroval a narazil do stromu. Sám utrpěl zranění, se kterými byl transportován do nemocnice. Jeho spolujezdec utrpěl zranění, kterým na místě podlehl. Na místě zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému.

Veškeré okolnosti a příčiny nehody jsou nyní předmětem dalšího šetření.

Vzhledem ke stále vysokým letním teplotám, které mohou mít vliv na způsob jízdy, apelujeme na řidiče a účastníky silničního provozu, aby dbali zvýšené opatrnosti, obezřetnosti a dodržovali pravidla a povinnosti stanovené zákonem a dalšími souvisejícími předpisy.

Zároveň policie neustále apeluje na řidiče, aby za volant usedali vždy odpočatí a při jízdě se plně věnovali řízení. Každý řidič by si měl uvědomit, že alkohol a ani jiné omamné a psychotropní látky za volant nepatří. Řidiči pod vlivem návykových látek jsou v silničním provozu velmi nebezpeční sami sobě, ale i ostatním účastníkům silničního provozu. Všichni řidiči nedodržováním předpisů silničního provozu a agresivní a nebezpečnou jízdou ohrožují nejen své zdraví, ale především zdraví a životy všech účastníků silničního provozu.

por. Mgr. Eva Hašlová
tisková mluvčí PČR Praha venkov – Východ
8.8. 2018    

vytisknout  e-mailem