Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Tragická nehoda u Postoloprt - aktualizace

LOUNY - Následkům zranění podlehl i spolujezdec v daewoo. 

Ve středu, krátce po půl šesté ráno (za snížené viditelnosti - v husté mlze), došlo na silnici I/7 u Postoloprt k tragické dopravní nehodě dvou osobních a jednoho nákladního vozidla. V osobním automobilu Škoda Fabia zemřela řidička (72. ročník) a v osobním vozidle zn. Daewoo, kde cestovaly celkem čtyři osoby, na místě zahynul řidič (87. ročník) a jeden spolucestující (92. ročník) byl s těžkým zraněním převezen rychlou záchrannou službou do nemocnice. Na místo nehody, ke které došlo zatím z dosud nezjištěných příčin, byl přizván soudní znalec.V této době probíhají odklízecí práce a předpokládá se, že silnice bude ještě v průběhu dopoledne uzavřena. Přesné okolnosti a příčinu této dopravní nehody nyní vyšetřují lounští kriminalisté.

Kolem 11. 30 hodin byla silnice plně zprůjezdněna.

V tomto roce zahynulo na silnicích lounského okresu již 17 osob a 29 jich bylo těžce zraněno. Za stejné období roku 2013 zemřelo 7 osob a 24 utrpělo těžkou újmu na zdraví.

nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 24. září 2014

Aktualizace ze dne 26. 9. 2014:

Na následky zranění zemřel později i spolujezdec (92. ročník) v OA Daewoo. Jedná se tak o již 18 oběť při letošních dopravních nehodách v lounském okrese.

vytisknout  e-mailem