Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Tragická nehoda u Lázní Bělohrad

JIČÍNSKO – Náraz do stromu si vyžádal jeden lidský život  

Dnes krátce před půl pátou hodinou odpolední došlo u Lázní Bělohrad k tragické dopravní nehodě, při které zemřel 32 letý řidič.
K dopravní nehodě pravděpodobně došlo tak, že řidič vozidla Renault Espace jedoucí po silnici 2. třídy č. 284 od obce Lázně Bělohrad na Bělou u Pecky, z dosud nezjištěných příčin v levotočivé zatáčce vyjel vpravo z vozovky a čelně narazil do stromu v blízkosti silnice. Řidič na místě zemřel. Ve vozidle se nacházel sám. Předběžná výše hmotné škody byla na místě stanovena na částku 250 tisíc korun. Nikdo jiný nebyl při nehodě zraněn. Na místě zasahovaly všechny složky IZS, i vrtulník Letecké záchranné služby Královéhradeckého kraje.

Míra zavinění, příčina a bližší okolnosti nehody jsou předmětem dalšího šetření jičínských kriminalistů a dopravních policistů, včetně provedení nařízené zdravotní pitvy.

Silnice byla po dobu šetření nehody a odstraňování následků uzavřena. Silnice byla plně zprůjezdněna po zhruba pěti hodinách, objízdné trasy vedly po okolních vozovkách.

por. Bc. Jan Čížkovský
8. listopadu 2016, 21:20

vytisknout  e-mailem