Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Tragická nehoda u Černochova

LOUNY – Zemřel při ní řidič osobního automobilu. 

V sobotu, pozdě večer, došlo ve směru od obce Černochov na obec Ředhošť k tragické dopravní nehodě. Řidič vozidla (68. ročník) zn. Jeep Renegade sjel z dosud nezjištěných příčin vpravo mimo komunikaci do silničního srázu, kde narazil do stromu. Při nehodě bohužel utrpěl smrtelné zranění. Jeho spolujezdec (73. ročník) byl s lehčí újmou na zdraví přepraven do nemocnice. Vyšetřovatel ve věci nařídil provedení soudní pitvy zemřelého. Příčiny a okolnosti této dopravní nehody jsou nyní předmětem dalšího šetření lounských kriminalistů.

Od začátku tohoto roku zemřelo na silnicích lounského okresu při dopravních nehodách 8 lidí.

Zloděj odhalen

Šestadvacetiletý zloděj za Žatce skončil na policejní služebně poté, co kradl v obchodech zboží. V jedné žatecké prodejně drogerie odcizil dvě sady tělové kosmetiky v celkové hodnotě 498 Kč a v prodejně potravin si přisvojil čtyři balení rozpustné kávy za celkem 360 Kč. Policisté mu ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z přečinu krádeže. Po provedených úkonech jej propustili na svobodu.

Dopustila se podvodu

Dvacetiletou ženu z Loun obvinil komisař služby kriminální policie a vyšetřování z trestného činu úvěrového podvodu. Dopustila se ho tím, že při sjednávání půjčky, kterou uzavřela prostřednictvím obchodního zástupce v Lounech, uvedla nepravdivé údaje o svém zaměstnání a výši měsíčního příjmu. Dále se zavázala k úhradě týdenních splátek, přičemž žádnou neuhradila a pro věřitele se stala zcela nekontaktní. Tímto jednáním způsobila poškozené společnosti škodu za 6 tisíc korun. Vyšetřování je vedeno na svobodě. Pokud soud uzná ženu vinnou, hrozí jí až dvouletý trest odnětí svobody.

Kradl naftu zaměstnavatele

Ve zkráceném přípravném řízení sdělili policisté podezření z trestného činu krádeže 33letému muži ze Žatce, který okradl svého zaměstnavatele. Z traktoru, který jako zaměstnanec užíval, odcizil 379 litrů motorové nafty, čímž způsobil škodu za bezmála 9 000 Kč. Po provedených úkonech byl podezřelý propuštěn na svobodu.

Ukradená autorádia

V Lounech zmizela o víkendu ze zaparkovaných fábií autorádia. Jeden případ byl nahlášen z ulice 17. listopadu a druhý z ulice Pionýrů. V obou případech vnikl zloděj do aut bez zjevného násilí. Škoda byla vyčíslena na celkem 3 000 Kč. Policisté oba skutky šetří jako trestné činy krádeže a po pachateli-ích pátrají.

Nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 16. listopadu 2015

 

 

 

vytisknout  e-mailem