Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Tragická nehoda na sedmičce

LOUNY - Zemřela při ní žena středního věku. 

V úterý, kolem 16. 25 hod., se na silnici I/7 odehrála dopravní nehoda se smrtelným zraněním. Došlo k ní u odbočky Louny – východ, ve směru od Prahy na Chomutov, když řidička (55. ročník) osobního automobilu zn. Škoda Octavia vjela z dosud nezjištěných příčin náhle do protisměru, kde se střetla s nákladním vozidlem. Řidič kamionu se střetu snažil zabránit tím, že strhl řízení vpravo a vyjel ze silnice do příkopu, kde se převrátil. Řidička oktávky utrpěla při nehodě zranění neslučitelná se životem. Nehoda je v dalším šetření služby kriminální policie a vyšetřování. V tomto roce zemřely na silnicích lounského okresu při dopravních nehodách tři osoby.
http://www.policie.cz/clanek/havarie-se-smrtelnym-zranenim-556743.aspx
http://www.policie.cz/clanek/tragicka-nehoda-u-lenesic.aspx
 
Krádeže kol z balkonu i sklepa
 
Policisté šetří krádeže jízdních kol, ke kterým došlo v minulých dnech v Lounech i v Žatci. Koncem června se někdo násilným způsobem dostal do kočárkárny ve sklepních prostorách jednoho panelového domu v lounské ulici U Pramenu a odcizil jízdní kolo. Svým jednáním tak způsobil škodu za 14 800 Kč. Druhá krádež jízdního kola byla nahlášena o víkendu z Růžové ulice v Žatci. Z balkonu v mezipatře panelového domu zmizel pánský bicykl za 1 500 Kč. Oba případy policisté šetří a po pachateli-ích pátrají.
 
Řídil opilý
 
Koncem minulého týdne sdělili policisté ve zkráceném přípravném řízení podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky 45letému muži z Rakovnicka. O několik dní dříve jej totiž přistihli pod vlivem alkoholu, když řídil motorové vozidlo. Uvedeného řidiče kontrolovali v obci Slavětín u Loun a naměřili mu nejprve 1, 93 promile, dále 2, 01 a poslední zkouška ukázala na 1, 96 promile alkoholu v dechu. Pokud bude podezřelý odsouzen, hrozí mu podle trestního zákoníku až roční pobyt za mřížemi.
 
Kradl v Kauflandu
 
V minulých dnech se do žateckého Kauflandu vydal krást 45letý muž z Kladenska. Z regálu si přisvojil salám a drogistické zboží v celkové hodnotě 509 Kč a bez zaplacení prošel pokladnou. Uvedeného jednání se dopustil i přesto, že byl Okresním soudem v Kladně za přečin krádeže již odsouzen a zkušební doba mu platí až do 7. 4. 2016. Ve zkráceném přípravném řízení mu za tento skutek sdělili policisté podezření z trestného činu krádeže s trestní sazbou od šesti měsíců do tří let.
 
nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 8. července 2015
 
 
   

 

vytisknout  e-mailem