Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Tragická nehoda na Čáslavsku

KUTNOHORSKO – Zemřeli tři lidé, šlo o rodinu. 

Tragická dopravní nehoda se stále dnes 2. srpna 2019 kolem poledne. Na komunikaci číslo I/38 se mezi obcemi Drobovice a Horky na rovném úseku silnice střetla dvě osobní vozidla s cisternovým nákladním vozidlem.

Při nehodě zemřely tři osoby, dítě bylo převezeno do nemocnice. Šlo o čtyřčlennou rodinu, která společně cestovala v autě.

Těžce zraněný řidič cisternového nákladního vozidla byl se zraněními letecky transportován do nemocnice. Posádka druhého osobního vozidla, řidič a tři spolujezdci byli jednorázově ošetřeni v nemocnici.

Příčiny, okolnosti a míra zavinění této tragické dopravní nehody je v šetření skupiny dopravních nehod a kriminální služby.

Na místě zasahovali všechny složky IZS. Po celou dobu vyšetřování byl provoz uzavřen obousměrně. Policisté prováděli odklon dopravy po objízdných trasách.

Uzavírka trvala do pozdních nočních hodin z důvodu odklizení následků nehody, převrácené cisterny. Provoz byl plně obnoven kolem třetí hodiny ráno následující den.

Tisková zpráva HZS Středočeského kraje:

https://www.hzscr.cz/clanek/tragicka-nehoda-uzavrela-silnici-za-caslavi-smerem-do-havlickova-brodu.aspx?fbclid=IwAR0kBUKwMrib1zIrCoJ5Mi6ijKIxuQ7Lc_XJGaUWqMZor_1JUnmxsHbr8zc

O tragické nehodě napsali:

https://kutnohorsky.denik.cz/nehody/tragicka-nehoda-u-drobovic-se-vyzadala-tri-mrtve-dopravu-policiste-odklaneji-20190802.html

https://www.novinky.cz/krimi/512198-pri-hromadne-nehode-na-kutnohorsku-zemreli-muz-zena-a-dite.html

https://zpravy.aktualne.cz/regiony/pri-hromadne-nehode-na-kutnohorsku-zemreli-tri-lide-jedno-di/r~1f6a3176b51a11e9bb450cc47ab5f122/

por. Mgr. Vendulka Marečková
tisková mluvčí
P ČR Kutná Hora
2. srpna 2019

vytisknout  e-mailem