Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Tragická nehoda

CHOMUTOV - Motorkář bohužel zraněním podlehl, Jízdu nezvládla..... 

Tragická nehoda

V pátek ve večerních hodinách došlo na silnici poblíž Otvic k dopravní nehodě. 51letý muž jel na motocyklu Suzuki WVA9 od Otvic na Pesvice. Poblíž letiště v mírné pravotočivé zatáčce vjel do protisměru. Nejdříve narazil do boku projíždějící octávie a pak čelně do jedoucího vozidla WV UP. Při střetu utrpěl řidič bohužel zranění, kterým na místě podlehl. Okolnosti nehody nadále policisté vyšetřují.

Jízdu nezvládla

21letá žena z Klášterce nad Ohří havarovala v pondělí na silnici ve směru na obec Hradiště. Při řízení vozidla Š Octavia pravděpodobně nepřizpůsobila rychlost jízdy dopravně technickému stavu pozemní komunikace, vyjela mimo komunikaci, dostala se do příkopu a tam narazila do stromu. Provedená dechová zkouška potvrdila požívání alkoholických nápojů před jízdou. Přístroj naměřil 1,36 a 1,32 promile. Žena s výsledkem souhlasila, sama přiznala pití vodky s džusem. Řidička měla štěstí, zraněná nebyla. Oprava vozidla byla odhadnuta na 120 tisíc korun. Uvedené jednání dopravní policisté vyšetřují jako trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky. 

S motorkou skončil na zemi

Jednání teprve 19letého místního obyvatele vyšetřují policisté v Kadani. V ulici Na Podlesí odcizil zaparkovaný motocykl. Při cestě s motorkou upadl a následně byl zadržen. Při dechové zkoušce nadýchal 1,38 promile, pozitivní byl i orientační test na přítomnost návykových látek, potvrdil užívání amfetaminu. Odcizením motocyklu vznikla majiteli škoda ve výši 10 tisíc korun. Muž je podezřelý z krádeže.

Napadení na ulici

Hlídky chomutovských policistů zasahovaly minulý pátek v Hutnické ulici. V odpoledních hodinách se zde dva muži ve věku 23 let před domem vzájemně napadli. Jeden z nich pak ještě několikrát kopl do zaparkovaného vozidla a poškodil zadní blatník. Opravu majitel odhadl na 7 tisíc korun. Zranění obou mužů lékaři vyhodnotili jako lehká. Co bylo příčinou celého incidentu, nadále policisté vyšetřují. 

Housle i dalekohled

Vniknutí do sklepních prostor domu v ulici Na Borku vyšetřují policisté v Jirkově. Během minulého týdne se kdosi dostal do sklepních prostor. Z jedné kóje odnesl hudební nástroje – dvě trubky a housle. Z kóje druhé zmizelo majiteli ruční nářadí, elektronika a dalekohled. Celková škoda byla odhadnuta na 11500 korun. Případnému pachateli hrozí obvinění z krádeže a porušování domovní svobody.

Poškozená fasáda

Chomutovští policisté pátrají po totožnost neznámého vandala, který v ulici Kamenná poškodil fasádu u domu. Vytrhal těsnění mezi domem a dlaždicemi, za opravu vydají vlastníci domu nejméně 15 tisíc korun. Uvedené jednání policisté vyšetřují jako trestný čin poškození cizí věci.   

19.dubna 2017

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207 

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem