Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Tragická dropravní nehoda

CHOMNUTOV - Na silnici vyhasl život motorkáře, Incident na parkovišti, Pozitivní test.... 

Zemřel motorkář

Na silnici II.třídy v katastru obci Kryštofovy Hamry došlo včera večer k dopravní nehodě. Na motocyklu BMW tudy projížděl 44letý muž z Jirkova. V ostré levotočivé zatáčce jízdu z dosud nezjištěných příčin nezvládl, spadl a narazil do svodidla. Během pádu utrpěl zranění, kterým bohužel na místě podlehl. Okolnosti nehody jsou nadále předmětem vyšetřování kriminalistů v Kadani.  

Incident na parkovišti

Pěstí zaútočil 49letý muž na poškozeného, který seděl ve vozidle. Incident se stal na parkovišti před marketem v Černovické ulici. Rány pěstí způsobily napadenému zranění, které si vyžádalo návštěvu u lékaře. Co bylo příčinou uvedeného jednání, je předmětem dalšího vyšetřování chomutovských policistů. Skutek vyšetřují jako pokus ublížení na zdraví, omezování osobní svobody a výtržnictví.

Pozitivní test

Policisté v Klášterci nad Ohří sdělili podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky 20leté obyvatelce města. Na konci minulého měsíce ji kontrolovali policisté v Petlérské ulici, kudy projížděla s osobním vozidlem Škoda Felicie. Součástí kontroly byl i orientační test na přítomnost návykových látek. Ten byl pozitivní na zakázanou látku amfetamin/metamfetamin. Koncentrace látky byla potvrzena znaleckým posudkem. Za uvedené jednání hrozí podezřelé v případě odsouzení až roční pobyt ve vězení.  

Kola ze sklepa

Obvinění z krádeže si převzal teprve 17letý mladík z okresního města. Během několika dní v měsíci srpnu vnikl do sklepních prostor domů v Bezručově ulici. Poprvé sebral horské jízdní kolo v hodnotě 20 tisíc korun. Z následujících dvou sklepů odnesl další tři jízdní kola v celkové hodnotě 14.500 korun. Obvinění si převzal, vyšetřování případu nadále pokračuje.

Poctivý nálezce

Na útvar policie v Kadani se obrátila žena z Mladé Boleslavi a oznámila, že přišla o svoji sportovní tašku. Zapomněla ji zavěšenou na židli venkovní zahrádky u cukrárny. Škodu vyčíslila na 600 korun. O několik dní později žena upřesnila, že všechny  zmizelé věci jí kdosi poslal na adresu trvalého bydliště. Nechyběla peněženka s hotovostí ani osobní doklady. K porušení zákona v tomto případě nedošlo, další vyšetřování policisté odložili.     

1. září 2016

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tle. 974 433 207

mob. 724 189 729

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

 

 

vytisknout  e-mailem