Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Tragická dopravní nehoda u Struhařova

BENEŠOVSKO - Při nehodě zemřela mladá řidička 

K dopravní nehodě dvou osobních vozidel, která se stala včera 30. srpna 2021 krátce před čtrnáctou hodinou, vyjížděly zasahovat všechny složky integrovaného záchranného systému. Nehoda se stala na silnici II. třídy č. 112 u Struhařova na Benešovsku.

Podle dosavadního šetření policistů došlo k dopravní nehodě s největší pravděpodobností tak, že dvacetiletá řidička osobního vozidla Škoda Fabia jela ve směru na Benešov a na 6.km začala odbočovat vlevo, a to v době, kdy byla z levé části předjížděna vozidlem Mercedes Benz, které řídil třiačtyřicetiletý řidič. Následně došlo ke střetu těchto vozidel a obě skončila mimo komunikaci. Vozidlo Mercedes Benz se v silničním příkopu ještě převrátilo na střechu.

Dvacetiletá řidička utrpěla zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehla. Řidič z druhého osobního vozidla skončil se zraněními v benešovské nemocnici. Vzhledem k jeho zdravotnímu stavu nebylo možné na místě provést orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu v dechu, a proto si policisté vyžádali odběr krve v nemocnici.

Příčiny a okolnosti této tragické dopravní nehody, stejně tak míra zavinění, jsou nyní předmětem šetření benešovských kriminalistů.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
31. srpna 2021

vytisknout  e-mailem