Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Tragická dopravní nehoda u Prunéřova

CHOMUTOV - Tři mrtví, jeden těžce zraněný a další zprávy  

Tři mrtví, jeden těžce zraněný
Dnes, kolem půl sedmé ráno, došlo na silnici 1/13, poblíž věží elektrárny Prunéřov, k dopravní nehodě – střetu dvou vozidel. Od Karlových Varů směrem na Chomutov jela dodávka Hyundai. Auto z dosud nezjištěných příčin vyjelo do protisměru a tam se čelně srazilo s nákladním vozidlem Iveco s přívěsem. Těžce zraněného řidiče nákladního vozidla – muže ve věku 29 let, převezl z místa vrtulník do nemocnice v Ústí n.L.. V dodávce jeli tři muži ve věku 43, 40 a 39 let . Všichni bohužel utrpěli zranění neslučitelná se životem. Silnici v místě nehody policie uzavřela, doprava je odkláněna na souběžnou silnici, kterou projedete se zvýšenou opatrností. Okolnosti nehody policie nadále vyšetřuje.

Neoprávněné dávky
Z podvodného jednání je podezřelá 34letá žena z Perštejna. Nesplnila svoji oznamovací povinnost příslušnému úřadu a nadále čerpala rodičovský příspěvek ve výši 7600 korun. Zamlčela, že své dítě svěřila do péče kojeneckého ústavu a peníze ve výši 7600 korun si ponechala. Podvod vyšetřují policisté v Klášterci nad Ohří, v případě odsouzení může žena skončit až na dva roky ve vězení.

Bydlel, neplatil
Až dvouletý pobyt ve vězení hrozí v případě odsouzení 30letému muži z Křimova. Od ledna letošního roku využíval služeb kláštereckého penzionu, kde přespával. Dobře však věděl, že za ubytování nebude moci zaplatit, jelikož nemá potřebné finanční prostředky. Dluží tak téměř 23 tisíc korun. Podvod vyšetřují policisté z Klášterce nad Ohří.

Vnikl do pokoje
Porušování domovní svobody vyšetřují chomutovští policisté. Uvedeného jednání se dopustil 47letý muž z okresního města. Neoprávněně vstoupil do odemčeného pokoje poškozeného na ubytovně ve městě a odtud sebral na skříňce položený set top box. Ke škodě nedošlo, odcizená věc byla následně v pořádku vrácena majiteli.

Zloděj v chatě
Vloupání do rekreačního objektu v obci Loučná vyšetřují policisté z Vejprt. Dosud neznámý pachatel vnikl do chaty a na místě sebral měděné trubky od topení, další příslušenství k topení a vodovodní baterie. Majitel vyčíslil celkovou škodu na 56 tisíc korun. Případnému pachateli hrozí obvinění nejen z krádeže, ale i z poškození cizí věci.

Kradl ve škole
30letý muž z okresního města se bude zodpovídat z krádeže. Policisté zjistili, že je to právě on, kdo v červnu vnikl do prostoru školy ve městě a využil otevřených dveří do třídy ke krádeži. Sebral odložený notebook i s brašnou a z kabelky majitelky vytáhl ještě peněženku s hotovostí. Celková škoda se vyšplhala na 13 tisíc korun. Chomutovští policisté již muži sdělili podezření z trestného činu.

23. července 2015
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz
 

vytisknout  e-mailem