Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Tragická dopravní nehoda u Málkova

CHOMUTOV - Jeden muž zemřel, další dva byli zranění, Přišla o kabelku, Nadýchal..... 

Tragická dopravní nehoda
Dnes, kolem 6.45 hodin došlo na silnici 1/13 poblíž obce Málkov-Zelená k dopravní nehodě. S vozidlem Ford Tranzit tudy jel z Klášterce na Chomutov muž, ročník 1966 z Vejprt. Z dosud nezjištěných příčin vjel do protisměru, kde se bočně střetl s nákladním vozidlem Volvo, které řídil muž, ročník 1952 z Janova u Litvínova. Vozidlo pokračovalo v protisměru a došlo k čelnímu střetu s vozidlem Š Felicia. Za volantem tohoto vozidla seděl muž, ročník 1953 z okresu Praha východ a spolujezdcem byl muž, ročník 1980 také z okresu Praha východ. Za tranzitem dále jel Peugeot 206 s řidičem z Klášterce nad Ohří, ročník 1972. Ten ve snaze zabránit střetu, strhl řízení a skončil v příkopu, zraněn nebyl. Bez zranění vyvázl také řidič nákladního vozidla. Řidič vozidla Ford Tranzit však byl převezen se zraněním do nemocnice v Kadani. Nejhůře dopadla osádka felicie. Řidiče letecky transportoval vrtulník do nemocnice v Ústí nad Labem, jeho spolujezdec však na následky zranění na místě zemřel. Alkohol byl u zúčastněných vyloučen na místě provedenou dechovou zkouškou, okolnosti nehody jsou předmětem dalšího vyšetřování chomutovských policistů. Doprava byla pro osobní vozidla odkloněna přes obec Málkov, nákladní vozidla musela zůstat stát. Provoz na silnici byl obnoven kolem jedenácté hodiny dopoledneTragická dopravní nehoda.mp3.

Přišla o kabelku
Kadaňští policisté pátrají po neznámém muži, který sebral obyvatelce města kabelku. Vešel za poškozenou do domu v ulici Chomutovská a z ramene se jí snažil strhnout kabelku. V přetahování pokračovali až před dům, kde do ženy strčil a ta upadla na zem. Se získanou kabelkou z místa utekl. Kromě osobních dokladů zmizely i klíče, taštička s kosmetikou, diář, mobilní telefon a další věci v celkové hodnotě 4 tisíce korun. Řetízek, který poškozené spadl během přetahování z krku, našla ležet na zemi. Vyhledat lékařské ošetření nebylo zapotřebí, skutek policisté vyšetřují jako loupež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Nadýchal
Na silnici 1/13 poblíž Málkova projížděl s vozidlem Iveco 47letý muž z Mostu. Provedená dechová zkouška byla v tomto případě pozitivní, muž nadýchal 0,96 a 1,0 promile. Muž je podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. V případě odsouzení mu hrozí peněžitý trest nebo až roční pobyt ve vězení.

Kradl železo
Z krádeže je podezřelý 35letý obyvatel Kadaně. Z volně přístupného areálu firmy odcizil téměř 500 kilogramů železných profilů v hodnotě 2300 korun. Uvedeného jednání se dopustil i přesto, že za obdobné jednání byl Okresním soudem Chomutov odsouzen v loňském roce. Ve vyšetřování pokračují policisté z Kadaně.

13. června 2014
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem