Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Tragická dopravní nehoda

CHOMUTOV - Okolnosti nehody policisté nadále vyšetřují, Objasněné vloupání..... 

Tragická dopravní nehoda

Od sobotního odpoledne vyšetřují chomutovští policisté tragickou dopravní nehodu, která se stala poblíž obce Březno. S vozidlem Š Felicia jel po silnici od Března směrem na Chomutov řidič – muž ve věku 83 let. Z dosud nezjištěných příčin zřejmě sjel na krajnici, vozidlo se dostalo do smyku a bočně narazilo do protijedoucího vozidla. Řidič škodovky musel být letecky převezen na ošetření do nemocnice, jeho spolujezdkyně – žena ve věku 72 let z Prahy, bohužel na místě na následky zranění zemřela. Osádku druhého vozidla převezli zdravotníci také na ošetření. Okolnosti nehody jsou předmětem dalšího vyšetřování kriminalistů v Kadani. 

Objasněné vloupání

Policisté ze Března sdělili podezření z krádeže a porušování domovní svobody muži ve věku 44 let z Droužkovic. Během posledních dvou dnů měsíce srpna měl totiž vniknout v obci na pozemek parcely a následně pak i do  mobilheimu poškozeného. Odcizil nejen televizor, ale i playstation a dvě balení šunky. Majiteli vznikla škoda za 22 tisíc korun. Vzhledem ke zjištěným skutečnostem byl muž umístěn do policejní cely a na státní zastupitelství byl doručen podnět k jeho vzetí do vazby. Na příkaz soudkyně pak byl za doprovodu policejní eskorty převezen do vazební věznice v Litoměřicích.  

Kradl v restauraci

V sobotu, krátce po  půlnoci vnikl kdosi do objektu restaurace v Prunéřově. U baru poškodil datový kabel k pokladní zásuvce, dostal se dovnitř, ale nakonec nic neodcizil. Policisté z Kadaně zanedlouho zadrželi 29letého místního obyvatele, který má uvedené jednání zřejmě na svědomí. Při provedené dechové zkoušce nadýchal 0,69 a 0,67 promile. Skutek policisté vyšetřují jako pokus krádeže a poškození cizí věci.

Sebral kasírtašku

Včera nad ránem navštívil bar v okresním městě 29letý muž z Kadaně. Při této příležitosti měl využít chvilkové nepozornosti obsluhy baru a z police odcizil volně odloženou kasírtašku. V tašce byla uložená hotovost, jak majitelka uvedla, celková škoda přesáhla částku 12 tisíc korun. Krádež vyšetřují chomutovští policisté.  

3. září  2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207    

mob. 724 189 729      

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cv

vytisknout  e-mailem