Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Tragická dopravní nehoda

CHOMUTOV - Na silnici zemřel chodec, Odešel i s telefonem kamaráda.... 

Tragická dopravní nehoda
Včera večer jel 30letý muž z Kadaně s vozidlem Suzuki Swift po silnici 1/13 od Chomutova směrem na Kadaň. Poblíž motorestu došlo na silnici ke střetu osobního vozidla s chodcem, který se pohyboval na vozovce. Při kolizi utrpěl 66letý muž z Klášterce nad Ohří bohužel zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehl. Přesnou příčinu smrti určí nařízená soudní pitva. Okolnosti nehody nadále vyšetřují kriminalisté z Kadaně.

Odešel i s telefonem
Do bytu známého v ulici Družstevní přišel na návštěvu kamaráda 23letý muž z Jirkova. Když poškozený odešel na toaletu, sebral mu jeho mobilní telefon. Hned druhý ho prodal další neznámé osobě na ulici. Policisté následně zjistili, že za krádeže byl odsouzen již v roce 2013, i nyní na něj čeká obvinění z krádeže. Skutek nadále vyšetřují policisté z Klášterce nad Ohří.

Kolo ze sklepa
37letý muž z okresního města je podezřelý z krádeže. Ve Zborovské ulici vnikl do sklepních prostor domu a poté se dostal až do sklepní kóje poškozeného. Odcizil odtud dámské horské jízdní kolo v hodnotě 4600 korun. Krádež vyšetřují chomutovští policisté.

20. března 2015
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem