Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Tragická dopravní nehoda

ÚSTÍ NAD LABEM - Řidič na následky svého zranění v nemocnici zemřel. 

Včera kolem půl páté ráno došlo v ulici Tovární ve směru do centra města k tragické dopravní nehodě osobního vozidla Š-Fabie, které řídil 61letý muž. Řidič osobního vozidla při průjezdu pravotočivou zatáčkou vlivem nepřizpůsobení rychlosti na mokré vozovce dostal smyk, přejel do protisměru a vyjel mimo komunikaci, kde narazil do sloupu veřejného osvětlení a trolejového vedení. Při dopravní nehodě došlo k těžkému zranění řidiče, který byl z místa nehody převezen RZS, ale bohužel na následky svého zranění v nemocnici zemřel.

Vloupání do nákladního vozidla
Dosud neznámý pachatel se na odstavené ploše v ulici Výstupní vloupal do zaparkovaného nákladního vozidla , ze kterého následně odcizil navigaci, startovací kabely a povinnou výbavu. Svým jednáním způsobil škodu kolem 28 tisíc korun.

Zloděj se vloupal do skladovací haly
Libouchečtí policisté šetří případ krádeže armovací tkaniny. Dosud neznámý pachatel v době od 23.10.2011 do 11.12.2011 ze skladovací haly odcizil 360 balíků armovací tkaniny v hodnotě 86 tisíc korun.

Policisté zadrželi zloděje
Chlumečtí policisté v brzkých ranních hodinách zadrželi dva pachatele (31,24) , kteří rozbili výlohu prodejny řeznictví a následně vnikli dovnitř. V prodejně odcizili pouze atrapu trvanlivého salámu a byli zadrženi. Za uvedené jednání jim hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let.

por.Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 21.2.2012
 

vytisknout  e-mailem