Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Tragická dopravní nehoda

CHOMUTOV - Motorkář na místě zemřel, Rána pěstí, Sladkosti nezaplatila.... 

Motorkář na místě zemřel

Tragickou dopravní nehodu vyšetřují od soboty chomutovští kriminalisté. 39letý muž z Klášterce nad Ohří jel na motocyklu po silnici 2/224 ve směru od Klášterce nad Ohří do Kadaně. Nedaleko statku Špičák se v mírné pravotočivé zatáčce střetl se srnou. Pádu již nedokázal zabránit a následně narazil s motorkou do stromu. Bohužel při pádu utrpěl zranění neslučitelná se životem. I přes snahu lékařů na místě zemřel. Nehodu  nadále vyšetřují kriminalisté v Kadani.  

Rána pěstí

Jirkovští policisté zasahovali ve Vinařické ulici. 20letý mladík z Chomutova zde fyzicky zaútočil na poškozeného. Rány pěstí muži způsobily zranění, které si vyžádalo ošetření u lékaře s následnou dobou léčení nejméně jeden měsíc. Násilník je podezřelý nejen z výtržnictví, ale i z ublížení na zdraví. Co bylo příčinou celého incidentu, je předmětem dalšího vyšetřování.

Sladkosti nezaplatila

22letá žena z Mostu kradla v kadaňském marketu. Z regálu si postupně vybrala různé sladkosti za celkem 360 korun. Cukrovinky ukryla a prošla pokladnou bez řádného zaplacení. Pracovník ostrahy si však jejího jednání všiml a ženu zadržel. Policisté následně zjistili, že za obdobné jednání byla odsouzena Okresním soudem Děčín již v roce 2013. Odcizené věci byly v pořádku vráceny zpět na prodejnu. Krádež nadále vyšetřují policisté z Kadaně.

Nezvaná návštěva

V závěru minulého týdne kdosi vnikl do bytu v Klášterci nad Ohří. Pokoje prohledal a ze skříně v obývacím pokoji sebral kabelku, kde měla majitelka schované šperky. Celková škoda byla odhadnuta na 6500 korun. Po totožnosti neznámého „návštěvníka“ nyní pátrají policisté, v případě dopadení bude obviněn nejen z krádeže, ale i z porušování domovní svobody.

Neopatrný řidič

Na útvar policie v Klášterci nad Ohří se obrátil poškozený a oznámil vniknutí do vozidla. Jako řidič nákladního vozidla zaparkoval před místním marketem. Z místa odešel a uzamknout vozidlo zapomněl. Neopatrnost byla drahá. Kdosi vnikl dovnitř a sebral nejen příruční tašku s hotovostí a doklady, ale i pánský parfém, a navigaci. Celková škoda přesáhla 10 tisíc korun. Skutek policisté vyšetřují jako krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Rozdával rány

Bez pování vstoupil do cizího bytu v Klášterci nad Ohří 45letý místní obyvatel. Prošel chodbou až do kuchyně, kde za stolem seděl poškozený a několikrát ho udeřil pěstí do obličeje. Jeho jednání policisté vyhodnotili jako trestný čin porušování domovní svobody. V případě odsouzení mu hrozí až dvouleté vězení.

16.května 2016

nprap. Marie Pivková

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tlf. 974 433 207

mob. 724 189 729

e-mail:krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

 

 

vytisknout  e-mailem