Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Tragická dopravní nehoda

CHOMUTOV - Automobil se střetl s nezletilou chodkyní, Neměla souhlas majitele.... 

Tragická dopravní nehoda

Včera odpoledne, kolem čtvrté hodiny, došlo na hrázi Nechanické přehrady k dopravní  nehodě – střetu osobního automobilu s nezletilou chodkyní. Dívka byla letecky transportovaná do nemocnice, kde bohužel na následky zranění ve večerních hodinách zemřela. Okolnosti nehody policie nadále vyšetřuje.

Neměla souhlas majitele

32letá žena z Kadaně je podezřelá z krádeže. Tento týden vybrala z bankovního účtu poškozeného finanční hotovost. Jak muž zjistil, první výběr bez jeho vědomí činil 20 tisíc korun a druhý den pak ještě 10 tisíc korun. Uvedené jednání nyní vyšetřují chomutovští kriminalisté.

Bez auta i bez peněz

V září loňského roku se domluvil poškozený s 35letým mužem z Klášterce nad Ohří, že mu obstará auto na náhradní díly. Za tímto účelem mu předal finanční hotovost ve výši 37 tisíc korun  jako zálohu na auto. Uplynulo několik měsíců a poškozený stále na dodržení slibu čeká. Nemá auto a zřejmě přišel i o peníze. Jirkovští policisté uvedené jednání vyšetřují jako zpronevěru.

Kolo z garáže

Policisté v Klášterci nad Ohří přijali oznámení o krádeži jízdního kola. V přesně nezjištěné době během lednových dnů vnikl kdosi do uzamčené garáže v ulici Pražská a majitelce odcizil pánské kolo. Celkovou škodu stanovila na 8 tisíc korun.   Případnému pachateli hrozí obvinění z krádeže.

19. ledna 2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207     

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem