Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Tragická dopravní nehoda

CHOMUTOV - Lékař muži již nemohl pomoci, Sebrala mu věci, Na čokoládu neměl peníze.....  

Tragická dopravní nehoda
V sobotu, kolem čtvrté hodiny odpoledne, došlo na silnici I/13 ve vjezdu do Chomutova, poblíž světelné křižovatky, k dopravní nehodě 73letého muže z Jirkova. Poškozený jel s motocyklem Ardour 125 – Maxon 125. Z dosud nezjištěných příčin najel na betonový obrubník a v důsledku toho upadl a narazil přitom do lampy veřejného osvětlení. Při pádu bohužel utrpěl senior zranění, kterým na místě podlehl. Vyšetřování nehody nadále pokračuje.

Sebrala mu věci
45letá žena z okresního města je podezřelá z loupeže. Při cestě s poškozeným ve vozidle ho nejdříve udeřila do obličeje a pak mu sebrala tašku s osobními doklady, mobilní telefon a rybářský nůž. Poškozený vyčíslil škodu na jeden tisíc korun. Jednání ženy nadále vyšetřují chomutovští kriminalisté.

Na čokoládu neměl peníze
Do prodejny v Jirkově přišel před časem 27letý muž z Chomutova. V regálu si vybral třináct kusů čokolád, na které ovšem neměl peníze. Prodavačka, která viděla jeho jednání, se ho snažila zadržet, ženě se však vytrhl a z místa i s lupem utekl. Po zadržení muži zákona zjistili, že zákon porušil opakovaně. Za přečin krádeže byl totiž Okresním soudem Chomutov odsouzen v loňském roce a to k podmíněnému trestu odnětí svobody se zkušební dobou.

Objasněné vloupání
Kriminalisté z Chomutova obvinili z krádeže 52letého muže z okresního města. Na začátku srpna letošního roku totiž vnikl do neobydleného rodinného domu v obci Údlice. Prostory prohledal a sebral různé elektrické nářadí v hodnotě 6 tisíc korun. Oprava poškozených věcí pak bude majitel stát dalších jeden tisíc korun. I on byl za obdobné jednání v nedávné minulosti již odsouzen. Obvinění si muž převzal, vyšetřování je vedeno na svobodě.

Pudinky a maso
Do bytu v Jirkové kdosi vnikl. Policisté zjistili, že zloděj z částečně vystěhovaného bytu odcizil z ledničky mražené maso a dále šest kusů pudinků. Majitelka škodu vyčíslila na 1500 korun. Po totožnosti pachatele nyní pátrají policejní hlídky z místního obvodního oddělení.

Počínala si neopatrně
Chomutovští policisté minulý týden vyšetřovali požár v obci Suchdol. 67letá seniorka se snažila pálit dřevěný odpad. Počínala si však neopatrně, neboť od ohně došlo k zahoření dalších svou sousedních objektů. Škoda byla odhadnuta na částku 500 tisíc korun. Požár uhasili hasiči, ke zranění osob nedošlo. Policisté skutek vyšetřují jako trestný čin poškození cizí věci.


29. září 2015
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207            krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz
 

vytisknout  e-mailem