Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Tragická dopravní nehoda

CHOMUTOV - Motorkář zemřel, Pozitivní test.... 

Zemřel motorkář

V sobotu v dopoledních hodinách jel po silnici od Nové Vsi směrem obec Hora Sv. Šebestiána na motocyklu 37letý muž. V ostré pravotočivé zatáčce zřejmě nezvládl řízení a upadl na silnici a následně na krajnici narazil do sloupku svodidla. Při nárazu bohužel utrpěla zranění neslučitelná se životem. Okolnosti dopravní nehody nadále vyšetřují kriminalisté v Kadani.

Pozitivní test

Minulý týden ve čtvrtek kontrolovali policisté v Klášterci nad Ohří projíždějící vozidlo Ford Focus. Součástí kontroly u 21letého řidiče z města byl i test na přítomnost omamných a psychotropních látek. Dle policistů měl být test pozitivní, potvrdil přítomnost zakázané látky amfetamin/metamfetamin. Jízdu musel muž ukončit a byl převezen na odběr krve. O dalším postupu policisté rozhodnou na základě tohoto rozboru.  Nadále vyšetřují policisté z místního obvodního oddělení.

Nemůže zapomenout

Policisté z Vejprt vyšetřují jednání 58letého místního obyvatele. Zřejmě nemůže zapomenout na svoji bývalou přítelkyni, neboť od července loňského roku jí neustále telefonuje, posílá SMS zprávy, vulgárně nedává a vyhrožuje. Minulý týden ženu dokonce kontaktoval na chodníku a snažil se jí zabránit, aby odjela s osobním automobilem. Jednání muže policisté vyhodnotili jako trestný čin nebezpečné pronásledování.

Neutekl

Hlídka jirkovských policistů zadržela v sobotu v dopoledních hodinách 33letého obyvatele Jirkova. Ten měl poškodit vrata do garáže a vniknout dovnitř. Odcizit nic nestačil, škoda na majetku byla však vyčíslena na 3 tisíce korun. Nyní se bude zodpovídat z pokusu krádeže.    

9 dubna 2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207    

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cv

vytisknout  e-mailem