Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Tragická dopravní nehoda

CHOMUTOV - Mladík z Mostu na místě zemřel, Z trestů si ponaučení nevzal, Krádež v baru..... 

Tragická dopravní nehoda
Dnes ráno, mezi 05.00 až 05.30 hodin projížděl s vozidlem Alfa Romeo 21letý muž z Mostu po silnici č. II/225. Za obcí Poláky směrem na Kadaň vyjel z dosud nezjištěných příčin do protisměru, přejel mimo vozovku a tam narazil do stromu. Na následky zranění bohužel na místě zemřel. Byla nařízena soudní pitva, která určí přesnou příčinu smrti. Okolnosti nehody policisté nadále vyšetřují. Tragická dopravní nehoda.mp3

Z trestů si ponaučení nevzal
Čtyři krádeže a vniknutí do cizího bytu má na vědomí 23letý muž z okresního města. Zákon porušil v září třikrát a ve stejném jednání pokračoval i v říjnu. V obchodech se zaměřil na oblečení a kosmetiku, za sebou zanechal škodu za téměř 6 tisíc korun. Muž byl zadržen, obviněn z krádeže a neoprávněnému zásahu do práva k domu, bytu nebo k nebytovému prostoru. Obvinění si převzal a po nezbytných úkonech skončil v policejní cele. Vzhledem k jeho minulosti, kdy za obdobné jednání byl již v několikrát odsouzen k nepodmíněnému trestu, byl na státní zastupitelství doručen návrh na jeho vzetí do vazby. Na příkaz soudu byla následně provedena eskorta obviněného do vazební věznice v Litoměřicích.

Krádež v baru
Jirkovští kriminalisté vyšetřují jednání 39letého místního obyvatele, který v pátek navštívil bar v Mládežnické ulici. Při této příležitosti odcizil z prostoru za barovým pultem kasírtašku s finanční hotovostí a cigarety různých značek. Poškozený vyčíslil škodu na necelých 6 tisíc korun. Muž podezřelý z krádeže byl zadržen a převezen na policejní oddělení. Po nezbytných úkonech byl propuštěn na svobodu, vyšetřování nadále pokračuje.

Výtah bez stropu
Policisté v Kadani pátrají po totožnosti neznámého pachatele, který poškodil výtah v domě v Chomutovské ulici. Kdosi ve výtahu odmontoval stropní desku s osvětlením a tu odcizil. Společenství vlastníků jednotek bude oprava poškozeného zařízení stát nejméně 18 tisíc korun. Policisté skutek vyšetřují jako krádež.

Sebral kamarádovi počítač
22letý muž z Klášterce nad Ohří je podezřelý z krádeže. Minulý měsíc bydlel se svým kamarádem v pokoji jirkovského penzionu. Během té doby mu sebral notebook v hodnotě 6300 korun. Muži bylo sděleno podezření z krádeže, nadále vyšetřují policisté z Jirkova.

Lup chtěl prodat
Před jirkovskou zastavárnou kontrolovali muži zákona 22letého obyvatele Chomutova. Měl u sebe tašku s notebookem a nabíječkou. Policistům následně přiznal, že věci odcizil z bytu známého v ulici K.H.Máchy, kam měl přístup. Poškozený vyčíslil škodu na 3500 korun.

Pil, jel, boural
Z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky se bude zodpovídat 49letý muž z Jirkova. Jako řidič vysokozdvižného vozíku s nákladem jel včera v podvečerních hodinách Dukelskou ulicí v Chomutově. Přejel do protisměru a tam narazil do zaparkovaného vozidla Škoda Octavia. Při provedené dechové zkoušce nadýchal 1,24 a 1,19 promile. Muži byl na místě zadržen řidičský průkaz. Škoda byla odhadnuta na 20 tisíc korun, nikdo zraněn nebyl. Okolnosti nehody nadále vyšetřují policisté.

13.října 2014
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

 

 

vytisknout  e-mailem