Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Tragická dopravní nehoda - Aktualizace

HRADECKO - Vyhasly tři životy. 

AKTUALIZACE:  Vyšetřovatel v těchto dnech případ ukončil usnesením o odložení, protože neshledal zavinění jinou osobou než řidičem BMW, který na místě dopravní nehody zemřel. (Trestní stíhání je nepřípustné proti tomu, kdo zemřel.) Ohledáním nehody na místě bylo zjištěno, že kromě dítěte nebyla ani jedna osoba připoutána bezpečnostním pásem. Ze soudní pitvy vyplynulo, že 26letý řidič BMW nebyl pod vlivem alkoholu ani jiných návykových látek.

por. Iva Kormošová
7.9.2020, 10.20

K dopravní nehodě s fatálními následky vyjížděly dnes krátce po desáté hodině dopoledne všechny složky integrovaného záchranného systému.

Řidič osobního auta zn. BMW  jedoucí po silnici č. I/33 v katastru Černožice směrem od Jaroměře na přímém úseku s největší pravděpodobností nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a po předjíždění nejel při pravém okraji silnice svého jízdního pruhu. V protisměru se čelně střetl s protijedoucím osobním autem zn. Škoda Octavia, jedoucím od Hradce Králové. Na místě nehody bohužel zemřel 26letý řidič bmv, čtyřicetiletý řidič oktavie i jeho třicetiletá spolujezdkyně. Nezletilé dítě z oktavie záchranáři letecky transportovali do nemocnice.
Tragickou událost šetří královéhradečtí kriminalisté.

por. Mgr. Alena Kacálková
31.5.2020

Odkazy do noveho okna

Hradecko

31.5. Černožice - Jaroměř 

Detailní náhled

Hradecko

31.5. Černožice - Jaroměř 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem