Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Titul na jih Moravy

PRAHA, BRNO: O postupu do finále rozhodla chyba v samém závěru zápasu. 

Historicky první mistrovství  UNITOP v 7´s rugby se konalo na začátku května na stadionu Markéta v Praze. Turnaj pořádala Rugbyová akademie Olymp Praha ve spolupráci s Krajským ředitelstvím policie hlavního města Prahy a Unií tělovýchovných organizací Policie ČR a Sportovním svazem policistů a hasičů. Do boje o titul se zapojilo celkem pět mužstev. Tým hasičů Jižního Walesu a výběr policistů z Paříže doplnila družstva policistů z jižní Moravy, pražských hasičů a pořádající policie Praha. Turnaj se odehrál systémem každý s každým. Po zápasech základní části se hrálo finále a zápas o třetí místo. Vzájemnými zápasy se rozhodlo, že o první místo se utkají hasiči Jižního Walesu a policisté Paříže. Pro policisty Krajského ředitelství policie Jihomoravského kraje bylo důležité utkání s policisty Paříže, které bylo napínavé do posledních vteřin. V poslední minutě vedli Moravané 14:12, kteří v samotném závěru utkání doplatili na chybu hráče. Francouzi pak proměnili kop za tři body a získali zápas i postup do finále. Celkovým vítězem se stal tým hasičů z Jižního Walesu, který ve finále porazil policii Paříž. Jihomoravští policisté v utkání o třetí místo vyhráli nad pražskými hasiči a stali se tak prvními mistry UNITOP v sedmičkovém rugby.

Výsledky - utkání ve skupině: KŘP Jmk - Policie Praha 14:5, KŘP Jmk- Hasiči Wales 7:36, KŘP Jmk - Policie Paříž 14:15, KŘP Jmk - Hasiči Praha 22:0. Utkání o 3. místo: KŘP Jmk - Hasiči Praha 26:0.

Tým policie KŘP JmK: Martin Kuchár (C), Radek Štolba, Tomáš Trávníček, Radek Boško, Martin Heinz, Přemysl Kolaja, Václav Kratochvil, Martin Drkal, Josef Chyba, Tomáš Bohuslav.

pprap. Bc. Martin Kuchár, 18. května 2017

Odkazy do noveho okna

Vítězný tým JmK 2017

Vítězný tým JmK 2017 

Detailní náhled

UNITOP 1

UNITOP 1 

Detailní náhled

První tři týmy turnaje

První tři týmy turnaje 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem