Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Tisková konference Týmu TOXI

ÚSTECKÝ KRAJ - Policisté prezentovali svoji činnost a úspěchy. 

Včera, 16. srpna 2018, se konala tisková konference „Týmu TOXI“. Zástupce médií s aktuálními výsledky aTOXI - konference 2018 úspěchy  týmu  seznamovali  vedoucí odboru obecné kriminality SKPV KŘP Ústeckého kraje plk. Mgr. Martin Charvát a vedoucí Týmu TOXI kpt. Ing. Milan Rychnovský.

V úvodu vedoucí odboru obecné kriminality plk. Charvát přiblížil činnost krajského týmu, do kterého jsou zařazeni jak krajští policisté, tak jejich  kolegové z jednotlivých územních odborů. Zároveň vyzdvihl úspěchy, kterých tým i přes náročnost odhalování a objasňování kriminality na linii toxi dosahuje. Zdůraznil velmi dobrou spolupráci s dalšími subjekty, která je v oblasti drogové kriminality nenahraditelným prvkem.

Slova vedoucího Týmu TOXI kpt. Rychnovského se opírala i jeho zkušenosti z linie násilné kriminality, která v mnoha směrech s drogovou kriminalitou úzce souvisí. Zástupce médií následně seznámil s několika objasněnými případy výroby a distribuce drog na území kraje. Hovořil také o velkopěstírně marihuany ve Vejprtech, za jejímž odhalením stojí celní protidrogová jednotka, pěstírně v ústeckých Neštěmicích a velkokapacitní výrobně pervitinu v Zeměchách na Lounsku.

Více k prezentaci činnosti Týmu TOXI a jednotlivým případům naleznete zde v odkaze.

por. Alena Bartošová
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

17. srpna 2018

Odkazy do noveho okna

TOXI - tisková konference

TOXI - tisková konference 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem