Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Těžké ublížení na zdraví

HRADECKO - Hádka v kuchyni skončila napadením. 

Pět až 12 let odnětí svobody nyní hrozí 55leté ženě, která byla kriminalisty včerejšího dne obviněna z trestného činu těžké ublížení na zdraví ve stadiu pokusu. Žena ve středu 8.11. v podvečerních hodinách v jednom bytě panelového domu v Hradci Králové po předchozím slovním konfliktu sekáčkem na maso napadla o 4 roky mladšího partnera a v útoku přestala až po příjezdu zasahujících policistů. Muži způsobila několik sečně řezných ran, s kterými musel být převezen do nemocnice na ošetření. Policisté ženu na místě zadrželi a podrobili dechové zkoušce s výsledkem 0,6 promile alkoholu. Muž nadýchal o jednu desetinu více.
Z evidencí policisté zjistili, že obviněná žena byla v minulosti již jednou odsouzena za těžké ublížení na zdraví a jednou za pokus vraždy, za který dostala 7letý trest a v červnu 2021 byla propuštěna z vězení.
Z důvodné obavy, že by žena mohla v trestné činnosti pokračovat, že uprchne či se bude skrývat, podali policisté podnět na vzetí do vazby. Soudce důvody akceptoval a ženu do vazby poslal.

por. Iva Kormošová
10.11.2023, 13.15

Odkazy do noveho okna

sekáček na maso

sekáček na maso 

Detailní náhled

sekáček na maso

sekáček na maso 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem