Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Tankovala a neplatila

TEPLICKO - Žena ujížděla od benzínek bez zaplacení; Hledáme svědky nehody a další zprávy. 

Tankovala a neplatila

     Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Toto přísloví vystihuje jednání 35leté ženy, která na čerpacích stanicích v celém kraji tankovala pohonné hmoty, za které neplatila. Od července do září nejméně ve čtyřech případech nezaplatila za naftu, celková škoda byla vyčíslena na necelých šest tisíc korun. Po ustanovení její totožnosti policisté jednotlivé případy původně prošetřované jako přestupky sloučili a ženino jednání kvalifikovali jako přečin krádeže, ze kterého byla v uplynulých dnech obviněna. Na soud bude čekat na svobodě, v krajním případě hrozí v minulosti netrestané ženě až dvouleté vězení.

Hledáme svědky nehody

     Žádáme občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které došlo ve středu 15. listopadu 2017 kolem 16:50 hodin v Teplicích na křižovatce ulic Školní, Českobratrská a Masarykova třída. Na přechodu pro chodce došlo ke střetu nezletilé dívky a nezjištěného vozidla, jehož řidič po nehodě ujel, chodkyně z místa odešla. Přivítáme svědectví očitých svědků případně poskytnutí záznamů kamer z vozidel projíždějících místem v době nehody. Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

Krádež mu nevyšla

     Přes třicet čokolád ukradl v teplickém supermarketu 38letý recidivista, který se pokusil sladkosti v hodnotě přes 2300 korun pronést bez zaplacení. Čokolády si naskládal do batohu a prošel pokladní zónou, kde ho zastavil pracovník ostrahy a přivolal policisty. Ti v minulosti dvanáctkrát trestaného muže zadrželi a eskortovali na služebnu, kde mu sdělili podezření z přečinu krádeže, za který mu s ohledem na pestrou trestní minulost hrozí až tříleté vězení.

Vandal poškodil autobus

     Policisté pátrají po neznámém vandalovi, který v Teplicích poškodil autobus. V nočních hodinách rozbil dlažební kostkou přední okno zaparkovaného autobusu, škoda byla vyčíslena na dvacet tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin poškození cizí věci, za který hrozí pachateli v případě dopadení až roční trest odnětí svobody.

20. 11. 2017, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem