Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Tankoval a ujel

MLADOBOLESLAVSKO- Poznáte muže na fotografii? 

Aktualizace: Dne 19. ledna 2018 sdělili mladoboleslavští policisté podezření ze spáchání přečinu Krádež čtyřiatřicetiletému muži. Za poskytnuté informace všem svědkům děkujeme.

Mladoboleslavští policisté pátrají po zatím neznámé muži, který během ledna tohoto roku tankoval pohonné hmoty do osobního vozidla Škoda Fabia modré pastelové barvy, se kterým následně opakovaně ujížděl bez placení. Lustrací policisté zjistili, že jsou registrační značky vozidla vedeny jako odcizené.

Výše uvedeného jednání se zatím neznámý pachatel dopouštěl na benzinových čerpacích stanicích v ulici Havlíčkova a Na Radouči v Mladé Boleslavi, ale také například v nedaleké obci Hrdlořezy. Způsobená škoda přesáhla částku 5 tisíc korun a v případě prokázání viny hrozí muži za přečin Krádež až dvouletý trest odnětí svobody.

Řidiče v několika případech zachytil bezpečnostní kamerový systém a mladoboleslavští policisté žádají občany, kteří řidiče poznají, aby kontaktovali linku 158 nebo poskytli informace na nejbližší policejní služebnu.

por. Bc. Lucie Nováková
tisková mluvčí
P ČR Mladá Boleslav
17. prosince 2017 

vytisknout  e-mailem